Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκαμε τη στυλιστική της εμμονή το τελευταίο διάστημα

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκαμε τη στυλιστική της εμμονή το τελευταίο διάστημα

Το trend που έχει αγαπήσει η όμορφη ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό τα τελευταία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ πετυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης. Η εξέλιξή της όλα αυτά τα χρόνια είναι άκρως εντυπωσιακή με αποτέλεσμα σήμερα η ηθοποιός και επιχειρηματίας να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των εγχώριων influencers.

Η όμορφη ηθοποιός διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η Αθηνά έχει μεγάλη αγάπη στη μόδα και αυτό είναι εμφανές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως δραστηροποιείται στο χώρο έχοντας το δικό της brand κοσμημάτων αλλά και ρούχων (μαζί με την καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη).

Η στυλάτη μέλλουσα μαμά φροντίζει να είναι πάντα κομψή και περιποιημένη σε κάθε της έξοδο ακόμη και εν μέσω καραντίνας. Μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί η Αθηνά στο Instagram ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε το fashion trend στο οποίο ορκίζεται το τελευταίο διάστημα. Ο λόγος για τα matching sets, δηλαδή φόρμες και comfy sets στην ίδια απόχρωση. Ιδανικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης αφού χαρίζουν άνεση, ζεστασιά και ακαταμάχητο στυλ. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά τα έχει επιλέξει και αργότερα έχει ποζάρει με αυτά εντός και εκτός του σπιτιού, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Δες επίσης: Η Olivia Wilde φόρεσε τα πιο κομψά και οικονομικά sneakers αυτής της σεζόν

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Αθηνάς με matching sets.

Πηγή φωτογραφιών: @athinao1konomakou