Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο hot trend στα μαγιό φέτος

Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο hot trend στα μαγιό φέτος

Τώρα μπορείς να το υιοθετήσεις κι εσύ σε πολύ προνομιακή τιμή.

Η Jennifer Lopez είναι αναμφίβολα μια γυναίκα-φαινόμενο. Τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που έχει στο ενεργητικό της. Ωστόσο εμείς έχουμε να προσθέσουμε ότι ανήκει στις πιο sexy και παράλληλα classy γυναίκες του πλανήτη.

Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να είναι σήμερα 51 ετών όμως οι αναλογίες της κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Είναι γνωστό άλλωστε πως η JLo γυμνάζεται σε καθημερινή βάση ενώ ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα στον διεθνή Τύπο και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ.

Πριν από λίγες ημέρες η εκρηκτική star δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία της στο Instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes πήραν φωτιά ξεπερνώντας τα 5.5 εκατομμύρια ενώ χιλιάδες ήταν και τα κολακευτικά σχόλια.

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Jennifer Lopez είναι πάντα πολύ πετυχημένες και για ακόμη μια φορά φρόντισε να υιοθετήσει πρώτη ένα από τα πιο hot trends της επερχόμενης σεζόν. Ο λόγος για τα high cut ολόσωμα με δέσιμο και σκισίματα. Αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και τονίζουν τις καμπύλες, δίνοντας ένα πολύ sexy αποτέλεσμα. Το λευκό μαγιό της JLo είναι του brand Heart of Sun και η τιμή του ανέρχεται στα 152 ευρώ.

magio1

Halo one piece- Heart of Sun

Εσύ όμως φροντίσαμε να βρούμε για εσένα παρόμοια σχέδια σε πολύ προνομιακή τιμή που δεν ξεπερνούν τα 25 ευρώ.

magio2

AMAZON

magio3

AMAZON

Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 15 ανοιξιάτικα tops για να φορέσεις με το αγαπημένο σου jean

https://www.instagram.com/p/CL2WDsWprwt

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της εκρηκτικής Jennifer Lopez.

Πηγή φωτογραφιών: @jlo