Σίσσυ Χρηστίδου: To μπλε σακάκι που κολακεύει τη σιλουέτα της (photos)

Σίσσυ Χρηστίδου: To μπλε σακάκι που κολακεύει τη σιλουέτα της (photos)

Ένα έξυπνο κόλπο από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

H Σίσσυ Χρηστίδου έχει μια σχέση πάθους και μίσους με τις δίαιτες αλλά με την τελευταία διατροφή που είχε ακολουθήσει.

Η παρουσιάστρια είχε παραδεχτεί τότε:

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά αλλά η προσπάθεια δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι' αυτό, έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, έχω τον παθολόγο και με συνταγές δικές μου, έχουμε καταλήξει σε ένα πρόγραμμα. Όταν όμως φτάσω στον επιθυμητό μου σκοπό και αφού βρω τρόπο για να σας τα πω σωστά και να μην έχουμε άλλα μπλεξίματα, επειδή δεν κρύβεται ένας ειδικός πίσω από αυτό το εγχείρημα, θέλω να δω αυτά που κάνω αν είναι σωστά.

Ακόμα κι όταν πάντως βάζει κάποια κιλά, η Σίσσυ ξέρει με το κατάλληλο ντύσιμο να κάνει τη σιλουέτα της να φαίνεται πιο καλλίγραμμη.

Κι επειδή ο καιρός είναι τέτοιος που ψάχνουμε το πώς θα αναδείξουμε τις καμπύλες μας και θα κρύψουμε τις ατέλειες που άφησε η καραντίνα του χειμώνα στο σώμα μας, η εμφάνιση της Σίσσυς ήταν αυτό που θέλαμε ακριβώς.

Η Σίσσυ προτίμησε ένα κλασικό μπλε σακάκι που τονίζει τους ώμους και τη μέση δινοντας κατευθείαν την αισθηση μιας πιο hourglass σιλουέτας. Ειδικά στο κάτω μέρος του, το σακάκι ένα ένα άνοιγμα το οποίο επιτρέπει στη μέση να φαίνεται ακόμα πιο λεπτή.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το royal blue χρωμα που επέλεξε εδω η Σισσυ συνδέεται με εναν φυσικό τρόπο με την κομψότητα, όπου και ό,τι ώρα και να το φορέσεις. Το λουκ συμπλήρωσε η παρουσιάστρια με μαύρο παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες.

Δες το look παρακάτω.