Camilla Parker Bowles: Το στυλ της γυναίκας που δίχασε τον πλανήτη

Camilla Parker Bowles: Το στυλ της γυναίκας που δίχασε τον πλανήτη

Εκείνη πολλοί εμίσησαν, το στυλ της ουδείς.

Σίγουρα έχεις ακούσει το όνομα της Camilla Parker Bowles. Περισσότερες από μία φορές. Ακόμα και να μην ασχολείσαι με την ιδιαίτερη πραγματικότητα της βασιλικής οικογένειας, κάποια πράγματα έχουν τον τρόπο τους να φτάνουν στα αυτιά σου. Κάποιες προσωπικότητες απλά απασχολούν όλον τον πλανήτη. Όλα τα Μέσα αναφέρουν νέα τους και κάπως έτσι βρίσκεσαι να γνωρίζεις λεπτομέρειες που δε θα πίστευες ότι θα βρίσκονταν στο πρόγραμμά σου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου ανήκει σίγουρα στις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες των royals. Ως γνωστόν, ο κόσμος ανέκαθεν βρισκόταν στο πλευρό της πριγκίπισσας Diana. Μία γυναίκα που μπήκε -ή που πάντα ήταν- ανάμεσά τους δε θα βρισκόταν και στις πιο αγαπημένες του κοινού.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα αυτό που μας απασχολεί είναι το στυλ της. Η Camilla, άλλωστε, ήταν πάντα μία πολύ περιποιημένη και εκλεπτυσμένη γυναίκα. Σαφώς το γούστο της κινείται σε πιο αυστηρές γραμμές, ταγιέρ και γενικά πιο «βαριά» ρούχα. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, όλο και περισσότερο μας δείχνει τις στυλιστικές της ικανότητες.

Στο πλάι του Καρόλου δημιουργεί εμφανίσεις που κάθε royal γυναίκα θα ζήλευε και έχει βρει τον τρόπο να έχει το δικό της statement στυλ συνδυάζοντας τον βασιλικό αέρα με κάποιες διακριτικές, πιο μοντέρνες τάσεις.

Δες επίσης: Spring mood is on! Όλα τα μπουφάν που χρειάζεσαι για να είσαι κομψή και αυτήν την εποχή