Gigi Hadid: Δες σε ένα απολαυστικό video τι φόρεσε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της

Gigi Hadid: Δες σε ένα απολαυστικό video τι φόρεσε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της

Το διάσημο μοντέλο μας δείχνει πώς είναι να είσαι μια νέα και στυλάτη μαμά.

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid έφερε πριν λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik. Πριν λίγα 24ωρα, οι ευτυχισμένοι γονείς έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά από περίπου ένα χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την κόρη τους, Khai, να βρίσκεται στο καροτσάκι και να απολαμβάνει τη βόλτα. Ο Zayn, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα νέο look φορούσε ένα μαύρο σακάκι, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Όσον αφορά το αγαπημένο μας top model, η Gigi εμφανίστηκε με ένα oversized πορτοκαλί σακάκι, μπεζ crop top και τζιν παντελόνι. Το πολύχρωμο μαντήλι, οι κίτρινες κάλτσες και το κολιέ που επέλεξε να φορέσει, ολοκλήρωσαν κομψά το casual look της.

Η βόλτα στην πόλη με ένα μωρό απαιτεί άνεση οπότε η Gigi φρόντισε να επιλέξει τα κατάλληλα παπούτσια που δεν ήταν άλλα από κλασικά λευκά sneakers. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοκκινομάλλα καλλονή παρέδωσε για ακόμη μια φορά μαθήματα στυλ.

Δες επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε τον ωραιότερο και πιο διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό

https://www.instagram.com/p/CLSUDIlnODp

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις αναλυτικά την εμφάνιση της Gigi με το Zayn και την κόρη τους ενώ στη gallery που ακολουθεί μερικές από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της.



Πηγή φωτογραφιών: @gigihadid

Πηγή κεντρικής: apimages.com