Η Kate Middleton φόρεσε το πιο στυλάτο item αυτής της περιόδου

Η Kate Middleton φόρεσε το πιο στυλάτο item αυτής της περιόδου

Ακόμη μια υπέροχη εμφάνιση της αγαπητής Δούκισσας.

Το παλάτι της Βρετανίας βρίσκεται μόνιμα στο επίκεντρο με την Kate Middleton να μονοπωλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Η όμορφη Δούκισσα του Cambridge, φημίζεται για το βασιλικό στυλ και την φινέτσα που την διακατέχουν ενώ κάθε της look είναι άκρως κομψό και περιποιημένο.

Μετά από την πρόσφατη total white εμφάνισή της στο Westminster Abbey, η Kate Middleton έκανε άλλο ένα υπέροχο ντύσιμο. Η Δούκισσα επέλεξε ένα μαύρο τοπ για την video ομιλία της μαζί με τον Πρίγκιπα William. Οι Royals στηρίζουν έμπρακτα την οργάνωση "Time to Change" που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οργάνωση έχει στόχο να αφαιρέσει το αρνητικό στίγμα που συνοδεύει όσους αναζητούν βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας.

Η Kate και ο William έστειλαν το δικό τους μήνυμα θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους όσους ασχολούνται με τη φιλανθρωπία. Η Δούκισσα έδειχνε απλή και παράλληλα στυλάτη με το μαύρο ζιβάγκο που επέλεξε να φορέσει ενώ τα χρυσά σκουλαρίκια της ολοκλήρωναν το outfit με τον ωραιότερο τρόπο.

Διανύουμε την ανοιξιάτικη σεζόν ωστόσο ένα λεπτό turtleneck αποτελεί πάντα υπέροχη πρόταση για τις all day εμφανίσεις μας. Μπορεί να φορεθεί με τζιν παντελόνι, φούστα, κολάν και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς για να φτιάξεις μοντέρνα σύνολα.

Δες επίσης: Τα 10 πιο hot αξεσουάρ της φετινής χρονιάς που θα αναβαθμίσουν όλα σου τα σύνολα

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα μαύρα ζιβάγκο της αγοράς για να αντιγράψεις επιτυχώς το στυλ της Δούκισσας.

Πηγή κεντρικής: @kensingtonroyal