Καμία άλλη δεν φοράει πιο κομψά τα πουκάμισα από την Βίκυ Καγιά

Καμία άλλη δεν φοράει πιο κομψά τα πουκάμισα από την Βίκυ Καγιά

Η πρώην κριτής του GNTM υποστηρίζει το ανδρόγυνο look καλύτερα από κάθε γυναίκα.

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με την κομψότητα και το απαράμιλλο στυλ όπως λίγες γυναίκες στην εγχώρια showbiz. Η μόδα ήταν ανέκαθεν μία μεγάλη αγάπη στη ζωή της, ένας τρόπος έκφρασης ενώ οι γνώσεις που διαθέτει είναι πάρα πολλές αφού έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους και σχεδιαστές.

Στο πέρασμα του χρόνου την έχουμε δει με υπέροχα looks και κλασικούς συνδυασμούς που στηρίζονται κυρίως στον μινιμαλισμό. Το διάσημο μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM είναι κομψή εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικού πλατό επιλέγοντας συχνά κοστούμια, ανδρόγυνα σύνολα και ιδιαίτερα φορέματα.

Η Βίκυ Καγιά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 600.000 ακόλουθους που την στηρίζουν και εμπνέονται από εκείνη σε θέματα μόδας. Με μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που η ίδια έχει δημοσιεύσει, εντοπίσαμε το αγαπημένο της item που δεν είναι άλλο από τα πουκάμισα.

Το λαμπερό μοντέλο-παρουσιάστρια τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ανδρόγυνα looks με αποτέλεσμα τα πουκάμισα να είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών της. Το μόνο σίγουρο είναι πως της ταιριάζουν απίστευτα, προσθέτουν κύρος και αναδεικνύουν τη καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με πουκάμισο για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

Δες επίσης: Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το one shoulder trend για αυτήν τη μεταβατική εποχή

https://www.instagram.com/p/CCk9jh1BYyI
https://www.instagram.com/p/CFSC8rGB6-y

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_