YFSF: «Mαρία Μπεκατώρου πόσο σου πάνε οι ολόσωμες φόρμες;»

Διονυσία Καλαποθαράκου
YFSF: «Mαρία Μπεκατώρου πόσο σου πάνε οι ολόσωμες φόρμες;»

Μία custom made, κεντημένη με κρύσταλλα, δημιουργία μας έκανε να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε τη σημερινή εμφάνιση της παρουσιάστριας.

«H Βάσια Τζοτζοπούλου κεντούσε με κρύσταλλα ένα μήνα αυτήν την πράσινη, ολόσωμη φόρμα και το ασορτί bustier που φοράει στο σημερινό επεισόδιο του talent show, η Μαρία», μας είπε ο στυλίστας της παρουσιάστριας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και η αλήθεια είναι πως δεν πέσαμε από τα σύννεφα γιατί ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που είδαμε το look το επίπεδο της δουλειάς.



O εναλλακτικός τίτλος, άλλωστε, αυτού του άρθρου θα μπορούσε να είναι «άλλο ένα επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar: All Star, άλλη μία φαντασμαγορική εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου». Η αξιαγάπητη παρουσιάστρια με αυτήν την custom made, πράσινη ολόσωμη φόρμα, πέρασε το red carpet look σε άλλο επίπεδο και αυτό μας αποδεικνύει περίτρανα πως δεν διανύει μόνο την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο αλλά κάνει, ταυτόχρονα, και ένα σερί ultra glamorous εμφανίσεων από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του εβδομαδιαίου ψυχαγωγικού show του ANT1, που δείχνει ότι διανύει και την καλύτερη, ενδυματολογική της στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε Κυριακή τα looks της συναγωνίζονται για το ποιο θα κερδίσει τον τίτλο του «πιο εντυπωσιακού» στο τέλος της σεζόν και ίσως η σημερινή κεντημένη jumpsuit, δια χειρός Vasia Tzotzopoulou, διεκδικεί επάξια μία θέση στην τελική τριάδα που θα «βγάλουμε» όταν τελειώσει το show.

https://www.instagram.com/p/COGPYMvpoeo


Η όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε αυτό το στενό, κεντημένο σύνολο που τόνιζε τις καμπύλες της και το συνδύασε με ασορτί, embellished bustier. Ολοκλήρωσε το red carpet look της με κοσμήματα Danelian diamond club και παπούτσια Tsakiris Mallas. To styling της Μαρίας για μία ακόμα φορά, όπως αναφέραμε και παραπάνω, επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το μακιγιάζ της η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. H girly αλογοουρά της τόνιζε με τον πιο cool τρόπο το fashion forward ύφος του outfit της και έδινε έναν αέρα από catwalk στην εμφάνισή της
«Eίναι αυτή η αγαπημένη μας εμφάνιση έως τώρα;» Θα σου απαντήσουμε στο τέλος του show αλλά εσύ μπορεί να θυμηθείς όλες τις υπόλοιπες glamourous εμφανίσεις της στην παρακάτω gallery για να διαλέξεις και εσύ ποιο outfit ξεχωρίζεις… μέχρι την επόμενη εβδομάδα φυσικά!
Δες επίσης: «Xαμογέλασε & πες ‘όχι άλλο photoshop’»: Ένα παλιό άρθρο των New York Times είναι & πάλι επίκαιρο