H Kate Middleton ξέρει πώς να προσθέτει μια φινετσάτη πινελιά σε κάθε look

H Kate Middleton ξέρει πώς να προσθέτει μια φινετσάτη πινελιά σε κάθε look

Η Δούκισσα του Cambridge είναι πάντοτε κομψή και καλοντυμένη.

Η Kate Middleton είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία χρόνια. Οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο την παρακολουθούν και τη στηρίζουν γιατί έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πιο μοντέρνα εκδοχή των royals.

Η όμορφη Δούκισσα παρευρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, σε πολλά επίσημα events με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις της να απαιτούν κατάλληλο styling. Όμως, σε αντίθεση με ό,τι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε από το παλάτι, οι ενδυματολογικές επιλογές της Kate δεν αποτελούνται μόνο από πανάκριβα σύνολα, στα οποία η μέση γυναίκα δεν έχει πρόσβαση.

Στην πραγματικότητα, η Δούκισσα επιλέγει πολλές φορές κομψά αλλά παράλληλα προσιτά κομμάτια τα οποία μόλις έρθουν στο φως της δημοσιότητας, γίνονται άμεσα sold-out. Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια ξεχωριστή στιγμή για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge αφού σήμερα γιορτάζουν την 10η επέτειο του γάμου τους.

Πριν λίγες ημέρες, το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης Manor Farm στο Darlington. Η Kate εμφανίστηκε με εμφανώς casual διάθεση που αρμόζει με την περίσταση. Συγκεριμένα φορούσε ένα πουλόβερ Brora x Troy London, χρυσά σκουλαρίκια Orelia και τις αγαπημένες της καφέ δερμάτινες μπότες Penelope Chilvers που βρίσκονται στην ντουλάπα της από το 2004.

Η Δούκισσα απέδειξε περίτρανα πως η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα outfit. Κάτω από το πουλόβερ της, φορούσε μια λευκή μπλούζα με βολάν από το Γαλλικό brand Sézane, παραδίδοντας μαθήματα φινέτσας. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο brand εμπιστεύονται αρκετές celebrities για τις εμφανίσεις τους ανάμεσά τους οι: Bella Hadid και Irina Shayk.

Δες επίσης: Τα ρομαντικά πουκάμισα θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου τη φετινή άνοιξη

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της αγαπημένης μας Kate Middleton.

Πηγή φωτογραφιών: apimages.com

https://www.instagram.com/p/COLIexmFZw0