Δέκα φορές που οι αγαπημένες μας celebrities έγιναν παράνυφες

Sabine Camhi
Δέκα φορές που οι αγαπημένες μας celebrities έγιναν παράνυφες

Δες τις διάσημες που βοήθησαν τις φίλες τους να πουν το «ναι»!

Όσο ωραίο είναι να είσαι η νύφη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ενθουσιασμός και όταν απλά γίνεσαι παράνυφη. Ναι, η συμμετοχή στη γαμήλια δεξίωση συμπεριλαμβάνει πολύ άγχος, ευθύνη και συναισθηματική αναταραχή, αλλά στο τέλος της ημέρας είσαι εκεί για μια φίλη που σε χρειάζεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μέσα στα χρόνια, αρκετοί celebrities μας έχουν δώσει μια εικόνα των δικών τους εμπειριών σε γαμήλιες δεξιώσεις. Όσο και αν λατρεύουμε τις στιγμές που μια διάσημη περπατάει στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακά φορέματα και κοσμήματα, τίποτα δεν συγκρίνεται με τις προσωπικές φωτογραφίες που μοιράζονται με τις ίδιες να ακολουθούν τη νύφη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Θυμήσου την Taylor Swift η οποία έγινε παράνυφη όχι μια, αλλά δύο φορές, για τις στενές τις φίλες την Brit Maack και την Abigail Anderson. Η Emily Ratajkowski έγινε επίσης παράνυφη, φόρεσε μάλιστα ένα φόρεμα που σχεδίασε η ίδια, ενώ η Margot Robbie έδωσε μια ομιλία ως παράνυφη στη γαμήλια τελετή μιας φίλης της στην Αυστραλία.

Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να δεις τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities όταν έγιναν παράνυφες.

Δες επίσης: 10 bra tops από τις πασαρέλες της άνοιξης που θα θελήσεις να φορέσεις αυτήν τη σεζόν