10 bra tops από τις πασαρέλες της άνοιξης που θα θελήσεις να φορέσεις αυτήν τη σεζόν

Sabine Camhi
10 bra tops από τις πασαρέλες της άνοιξης που θα θελήσεις να φορέσεις αυτήν τη σεζόν

Καλωσόρισε τις ζεστές μέρες που έρχονται με αυτά τα bra tops που ταιριάζουν για κάθε περίσταση.

Ήρθε και πάλι η ώρα να αποχαιρετήσεις τα χοντρά σου πουλόβερ και να πεις γεια στο νέο σου φίλο: το bra top. Aυτό το μπουστάκι είναι ένα απαραίτητο staple γι’ αυτήν τη σεζόν. Είτε είσαι έξω, είτε χαλαρώνεις στο σπίτι, το κλασικό top έχει επιτελέσει σωστά τον σκοπό του: βάζοντας το σέξι στην «πρώτη» γραμμή της εμφάνισής σου. Δείξε λίγο δέρμα με αυτό το κομμάτι που σίγουρα θα τραβήξει όλη την προσοχή πάνω σου. Μπορεί να είναι αποκαλυπτικό και σέξι, αλλά είναι ταυτόχρονα λιτό, μίνιμαλ και απίστευτα chic. Οπότε γιατί να μην ενδώσουμε;

Η τάση αυτή έχει επιστρέψει στις πασαρέλες, με παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια. Δες πώς το σουτιέν, το ένδυμα που υποτίθεται ότι πρέπει να είναι «αόρατο», φοριέται τώρα ως ρούχο από τα αγαπημένα μας fashion girls χωρίς κανένα δισταγμό και απογειώνει τη σύγχρονη θηλυκότητα.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα κομμάτια που λατρέψαμε στις collection Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, που θα σε πείσουν να αγκαλιάσεις και εσύ την αμφιλεγόμενη lingerie τάση. Φόρεσέ το φέτος μέσα από φαρδιά μπλέιζερ ή πουκάμισα ή πάνω από ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Από κάτω, μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλόμεσα 70s jeans, αέρινα λινά παντελόνια ή μίντι φούστες. Γενικότερα, αυτό το κομμάτι προσφέρει άφθονες επιλογές για layering. Μένει φυσικά να το κάνεις σωστά!

Δες επίσης: Από τους χίπις στην Υψηλή Ραπτική: Η ιστορία πίσω από την τάση του tie-dye