Το t-shirt της Meghan Markle μπορεί να γίνει δικό σου μόνο με 30 ευρώ

Το t-shirt της Meghan Markle μπορεί να γίνει δικό σου μόνο με 30 ευρώ

Τώρα μπορείς να αντιγράψεις πανεύκολα το #royalstyle της.

Δύο μήνες μετά από την περιβόητη συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Χάρι στην Oprah, το royal ζεύγος «ξαναχτυπά». O πρίγκιπας Harry ένωσε τις δυνάμεις του με την Oprah και μας έδωσαν μία πρώτη γεύση από το νέο ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν για την ψυχική υγεία.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά- ντοκιμαντέρ η Oprah και ο Harry θα κάνουν συζητήσεις για την ψυχική υγεία και τη συναισθηματική ευεξία ενώ δεν θα διστάσουν να μιλήσουν δημόσια για τους προσωπικούς τους αγώνες-μάχες που έδωσαν τα τελευταία χρόνια για την δική τους ψυχική υγεία.

Στο τρέιλερ εμφανίστηκε και η Meghan Markle, που έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Η 39χρονη τέως Δούκισσα του Sussex επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μπλουζάκι Mère Soeur το οποίο είχε τυπωμένη τη φράση «Raising the Future» και έδειχνε υπέροχη με το casual ντύσιμό της.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη ενδυματολογική της επιλογή αφού το t-shirt αναφέρεται εμμέσως στα δύο παιδιά του ζεύγους. Το λευκό μπλουζάκι διατίθεται ακόμη προς πώληση και στοιχίζει μόλις 27 λίρες Αγγλίας, δηλαδή 31 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από βιώσιμα υφάσματα, κάνοντάς το μια συνετή-στυλάτη αγορά.

tshirt

Raising the future t-shirt

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα την εμφάνιση της Meghan Markle δίπλα από τον Harry στο νέο τους ντοκιμαντέρ.

Με ένα κλικ εδώ θα δεις όλα τα τελευταία νέα για το αγαπημένο μας (ex) royal ζευγάρι.

Για εσένα που αγαπάς το στυλ της Meghan, στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε πέντε από τις καλύτερες εμφανίσεις της.