Copy the look: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε το ωραιότερο matching set

Τσακιρίδου Χριστίνα
Copy the look: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε το ωραιότερο matching set

H παρουσιάστρια συνεχίζει να μας εμπνέει με τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Διανύουμε αισίως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, χωρίς να το έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει. Μπορεί ο καιρός να «παίζει» για τα καλά μαζί μας, εμείς ωστόσο δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε ακάθεκτες να φοράμε τα #summeroutfits μας. Σορτσάκια, tops, φούστες και ανάλαφρα φορέματα αποτελούν πλέον τις αγαπημένες μας επιλογές για το γραφείο, τη βόλτα και διάφορες άλλες περιστάσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και την εκπομπή «POP UP». Η όμορφη παρουσιάστρια-μοντέλο αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ αφού κάθε της look στο πλατό είναι girly, κομψό και άκρως καλοκαιρινό.

Η 33χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή με ένα υπέροχο σύνολο και μάς θύμισε ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα fashion trends αυτής της χρονιάς. Αν δεν έχεις υποπτευθεί ακόμη για τι σου λέω, αναφέρομαι στα matching sets ή co-ords (σύνολα που αποτελούνται από 2 items στο ίδιο σχέδιο, print κλπ). Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι κορυφαίοι σχεδιαστές και οίκοι σε όλο τον κόσμο ενσωμάτωσαν φέτος το κλασικό two-piece set στις συλλογές τους, παρουσιάζοντας ξεχωριστές δημιουργίες.

download
https://www.instagram.com/p/CONO29Ls8Db

Τα σετ με πρωτότυπα σχέδια, έντονα χρώματα και cut-outs (κοψίματα), όπως αυτά που είδαμε φέτος στον οίκο Jacquemus έχουν χαρακτηριστεί ως κορυφαία τάση για το φετινό καλοκαίρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα και αξίζει να τα προσθέσουμε στην ντουλάπα μας αν θέλουμε να είμαστε στυλάτες κάθε ώρα και ημέρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ηλιάνα επέλεξε ένα matching set και παρέδωσε μαθήματα στυλ.

https://www.instagram.com/p/CMj8Vm0MgH5

Ηλιάνα είσαι φέτος το #fashionIcon της καρδιάς μας!

Κάνε κλικ σε αυτό το link για να μάθεις τα πάντα για τα matching sets, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείς πώς να συνδυάσεις σωστά τα matching sets σου.



Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα μερικά από τα πιο κομψά #matchingsets για να πάρεις ιδέες και έμπνευση μέχρι τις επόμενες αγορές σου.