Ιωάννα Μαλέσκου: H total pink εμφάνιση στο The2Night Show που λατρέψαμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ιωάννα Μαλέσκου: H total pink εμφάνιση στο The2Night Show που λατρέψαμε

Η παρουσιάστρια έχει βρει το αγαπημένο της #colourtrend εδώ και καιρό.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής «The2Night Show» ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου, όπου φρόντισε να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά με την ενδυματολογική της επιλογή. Η 32χρονη παρουσιάστρια του «Love it» εμφανίστηκε στο πλατό αλά... Barbie και μίλησε αναλυτικά για την πορεία της μέχρι και σήμερα.

Το ροζ δεν είναι απλά ένα χρώμα, είναι συναίσθημα!

Η Ιωάννα επέλεξε μια ροζ maxi δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, που αναδείκνυε άψογα τα καλλίγραμμα πόδια της. To haute couture φόρεμά της συνοδευόταν από μια χρυσή ζώνη που τόνιζε τη λεπτή της μέση ενώ τα κοσμήματά της ήταν Kessaris. Τα ψηλοτάκουνα ροζ πέδιλά της από την νέα συλλογή της εταιρίας Envie shoes ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο το look.

https://www.instagram.com/p/CPl4A13p_Gz

Με Χολυγουντιανό αέρα η Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του «The2night Show»

Η λαμπερή παρουσιάστρια έχει εμφανιστεί αρκετές φορές με total pink look και ομολογούμε πως της ταιριάζει πολύ. Όπως φαίνεται, η Ιωάννα έχει βρει το λατρεμένο της #colourtrend και δεν σκοπεύει να το αντικαταστήσει άμεσα.

Κομψά κοστούμια, mini και maxi φορέματα καθώς και υπέροχα matching sets σε ροζ πάντα απόχρωση, της χαρίζουν στυλ και girly διάθεση. Μπορούμε όλες να προσθέσουμε μικρές, girly πινελιές στα καθημερινά μας σύνολα επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ σε hot pink αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CPlx6EeBJ5h


Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου με total pink look.

Πηγή φωτογραφιών: @imaleskou