Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα τα φορέματά σου είναι έμπνευση!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα τα φορέματά σου είναι έμπνευση!

Η Θεοφανία Παπαθωμά που υποδύεται την Βιολέτα στις αγαπημένες μας Άγριες Μέλισσες, είναι το νέο fashion icon αυτής της χρονιάς.

Οι #ΆγριεςΜέλισσες, η σειρά που καθήλωσε φέτος εκατομμύρια τηλεθεατές και μας έκανε να «κολλήσουμε» στους δέκτες μας, ρίχνει απόψε αυλαία για αυτή την τηλεοπτική χρονιά και υπόσχεται να επιστρέψει από τη νέα σεζόν με νέα συγκλονιστικά επεισόδια.

H Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αγαπητούς-ξεχωριστούς χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς. Το ρετρό στυλ της μας κέρδισε από τις πρώτες κιόλας σκηνές ενώ κάθε της εμφάνιση είναι ultra chic και μας βάζει σε σκέψεις για το πώς θα μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε και τα δικά μας looks (με vintage πινελιές που τόσο μας αρέσουν).

Να θυμάσαι πως οι vintage επιρροές είναι super instagramable!

Φορέματα με ρομαντικά vibes, floral φούστες και υπέροχα πουκάμισα με 60's επιρροές, μας έκαναν να αναθεωρήσουμε τις μέχρι σήμερα ενδυματολογικές μας επιλογές και να θυμηθούμε πόσο κομψά και θηλυκά είναι τα vintage ρούχα, προσαρμοσμένα πάντα στο σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CG7UmsiFeiZ

Τα floral ταιριάζουν σε όλες!

Το floral είναι ένα διαχρονικό μοτίβο που είναι πάντα στο προσκήνιο και χαρίζει εντυπωσιακές εμφανίσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να επενδύσεις σε αέρινες floral φούστες που θα συνδυάσεις με στενά, μονόχρωμα πουκάμισα που τονίζουν το μπούστο, όπως ακριβώς έκανε η Βιολέτα και παρέδωσε μαθήματα στυλ.

Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύουμε τα δυνατά μας σημεία και η Θεοφανία Παπαθωμά είναι το καλύτερο παράδειγμα σε body positivity θέματα. Θελκτική και δυναμική, η Βιολέτα των Άγριων Μελισσών, μας δείχνει μέσα από τα looks της στη σειρά, πώς να διαμορφώσουμε την γκαρνταρόμπα μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις.



https://www.instagram.com/p/B8L84otlJiY

Κάνε κλικ εδώ για να μαθαίνεις πρώτη όλες τις εξελίξεις για τις Άγριες Μέλισσες.

https://www.instagram.com/p/B8v-3qfJntd

Looks έμπνευση για πολλές καλοκαιρινές βόλτες στο νησί

https://www.instagram.com/p/CCvLuqSJUhU

Και βέβαια η Θεοφανία μας θύμισε φέτος με τα backstage βιντεάκια της ότι το αξεσουάρ που μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσει κάθε μας look είναι... το χαμόγελο!

Smile, girl!



Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα καλοκαιρινά φορέματα για να αντιγράψεις επιτυχώς το vintage στυλ της Βιολέτας.

Πηγή φωγραφιών: @theofaniapapathoma_official