Βίκυ Καγιά: Έβαλε το φόρεμα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίκυ Καγιά: Έβαλε το φόρεμα που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Η παρουσιάστρια μας δείχνει πώς να είμαστε κομψές με ένα μόνο item.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις Ελληνίδες που θαυμάζουμε αιώνια για το στυλ τους. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει αφιερώσει τη ζωή της στο χώρο της μόδας και οι γνώσεις που διαθέτει είναι τεράστιες. Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει άλλωστε στις πασαρέλες είναι πολλά ενώ τα τελευταία μοιράζεται μαζί μας χρήσιμα fashion tips μέσα από τη συχνότητα του STAR και την εκπομπή "Shopping Star".

Κομψή εντός και εκτός του τηλεοπτικού πλατό

Η fashion expert και πρώην παρουσιάστρια του GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram με τον προσωπικό της λογαριασμό σήμερα να μετρά σήμερα 634 χιλιάδες ακόλουθους. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βίκυ μοιράζεται μαζί μας τα καθημερινά της looks ενώ παράλληλα μας δίνει απλόχερα τα #VickysTips σε θέματα μόδας.

https://www.instagram.com/p/CPz9ycShaN0

Η καλοκαιρινή εμφάνιση που θέλουμε asap να αντιγράψουμε

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στον καθρέφτη του σπιιτού της με ένα άκρως καλοκαιρινό look που όλες θα θέλαμε εδώ και τώρα να φορέσουμε. Η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα λαδί παστέλ midi φόρεμα το οποίο φόρεσε με 2 διαφορετικούς τρόπους, παραδίδοντας μαθήματα στυλ: 1) με ζώνη, εσπαντρίγιες και ψάθινη τσάντα για ένα υπέροχο πρωινό look, 2) με χρυσά πέδιλα, σκουλαρίκια και clutch τσάντα για μια πιο βραδινή εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CQF-5IQBa50

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Βίκυ μας ενέπνευσε για μία ακόμη φορά κι εμείς ψάχνουμε ήδη midi φορέματα που θα πάρουμε μαζί μας το τριήμερο αλλά και στις καλοκαιρινές διακοπές.



Αν θες να αντιγράψεις το στυλ της fashion expert στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα midi φορέματα της αγοράς.

Πηγή φωτογραφιών: @vickykaya_