Khloé Kardashian: Το σέξι co-ord set της το βάλαμε στην wishlist μας από το πρώτο κιόλας λεπτό

Sabine Camhi
Khloé Kardashian: Το σέξι co-ord set της το βάλαμε στην wishlist μας από το πρώτο κιόλας λεπτό

Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή τάση και η απάντηση στο «τι να φορέσω σήμερα».

Η Khloe Kardashian είναι απίστευτα σέξι στις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram την Πέμπτη (18/6). Σε αυτές φορούσε ένα στενό ζευγάρι ψηλοκάβαλο κολάν καλυμμένο με αναγεννησιακή τέχνη και μια ασορτί μπλούζα που δένει μπροστά στο στήθος. Αυτό το υπέροχο σύνολο είναι μέρος της κολεξιόν του σχεδιαστή Shane Justin.


https://www.instagram.com/reel/CP_khBrn6HV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού πόζαρε για μια σειρά από selfies στο αυτοκίνητο, η 36χρονη reality star βγήκε από την Rolls Royce της για να αναδείξει ολόκληρη την εμφάνισή της.

«Δεν θα χάσω, γιατί ακόμη και στην ήττα, υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα που παίρνεις, οπότε αυτό ισοσκελίζεται για μένα», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής της, μόνο λίγες ώρες πριν από την πολυαναμενόμενη επανένωση του Keeping Up with the Kardashians.



Χρησιμοποίησε στίχους από το κομμάτι του Jay-Z, «The Blueprint», το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Οι στίχοι μπορεί να υπονοούν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι για την star. Τον Απρίλιο, ο Tristan Thompson, με τον οποίο μοιράζεται την κόρη της True, κατηγορήθηκε για ακόμη μια φορά πως την απάτησε, αφού μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βγήκε με τον παίκτη του ΝΒΑ στις αρχές του έτους. Ο Tristan αρνήθηκε τον ισχυρισμό και απείλησε να μηνύσει την κοπέλα.

Stop the press! Ο Τristan Thompson απάτησε ξανά την Khloe ΚardashianStop the press!

Στις νέες φωτογραφίες, η Khloe φαίνεται να έχει καλή διάθεση πάντως. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις και τις υπόλοιπες σέξι φωτογραφίες.