Η Kate Middleton βρήκε το ιδανικό φόρεμα για κομψές εμφανίσεις στο γραφείο το καλοκαίρι

Νατάσσα Σχοινά
Η Kate Middleton βρήκε το ιδανικό φόρεμα για κομψές εμφανίσεις στο γραφείο το καλοκαίρι

Η Δούκισσα του Cambridge σίγουρα ξέρει να συνθέτει τα πιο chic outfits.

Η διεξαγωγή του Wimbledon τη φετινή χρονιά αποτέλεσε ένα γεγονός που προσπάθησε να κάνει τον κόσμο να ξεχαστεί για λίγο από την πανδημία -πάντα υπό τη μεγάλη προσοχή των μασκών και των κανόνων υγιεινής-. Διάσημοι από όλον τον πλανήτη παρευρέθηκαν στους αγώνες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ συντονίστηκαν με αγωνία για τον μεγάλο τελικό και, τελικά, τη νίκη του Novak Djokovic.

Ανάμεσα σε αυτές τις παρουσίες βρέθηκε, φυσικά, και η Kate Middleton. Η αγαπημένη royal τιμάει το τενιστικό γεγονός επανειλημμένως και δίνει το παρών σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Οι στυλιστικές της επιλογές για την περίσταση αναμενόμενα έρχονται στο προσκήνιο.



Το κομψό φόρεμα της Kate

Για την τελευταία ημέρα του Wimbledon, η Kate επέλεξε ένα υπέροχο, κομψό στυλ φορέματος από Beulah London με διακριτικά κουμπιά που ξεκινούσαν από το κολάρο και έφταναν στη ζώνη γύρω από το μέση. Όπως συνηθίζει, το τελείωμα του φορέματος ήταν αέρινο και ραφιναρισμένο.

Η royal που ξέρει να φορέσει το μπλε χρώμα καλύτερα από την κάθε μία, ωστόσο, σε αυτήν της την εμφάνιση επένδυσε στο powder pink, δημιουργώντας ένα πολύ κολακευτικό και ρομαντικό αποτέλεσμα.

Το βαθύτερο νόημα του κολιέ που επέλεξε η Kate Middleton στην πιο chic εμφάνισή - Το νέο της project

Τα αξεσουάρ του look

Το φόρεμα συνδύασε με σανδάλια Aldo, μία τσάντα με κεντήματα Josef, σκουλαρίκια Mappin & Webb και προστατευτική μάσκα Amaia Kids.

Το τέλειο φόρεμα και outfit αν θέλεις να είσαι κομψή στο γραφείο το καλοκαίρι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της εμφάνισης στην παρακάτω gallery.