Η Cara Delevingne αναδημιούργησε το πιο iconic σετ από την ταινία «Clueless»

Sabine Camhi
Η Cara Delevingne αναδημιούργησε το πιο iconic σετ από την ταινία «Clueless»

Ποιος δε θα ήθελε τη ντουλάπα της Cher;

Οι σχεδιαστές και οι λάτρεις της μόδας αντλούν συνεχώς έμπνευση από τις περασμένες δεκαετίες – και η περίοδος που μάλλον έχει την μεγαλύτερη επιρροή είναι η δεκαετία του '90 (σκέψου τα πολύχωμα δαχτυλίδια, τα biker shorts και τις πλατφόρμες). Πιο συγκεκριμένα, ένας τομέας που πολλοί αντλούν έμπνευση για το επόμενό τους σύνολο, είναι οι ταινίες και οι σειρές. Η Rachel Green από τα «Φιλαράκια», η Fran Drescher από την σειρά «The Nanny», και η Cher Horowitz από την ταινία «Clueless» είναι μερικά παραδείγματα.



Η Cara Delevingne μιμήθηκε πρόσφατα την Cher, αναδημιουργώντας το iconic κίτρινο καρό κουστούμι. Σε μια δημοσίευση στο Instagram, το μοντέλο φόρεσε ένα κίτρινο κοστούμι που μοιάζει με αυτό που φορούσε η Horowitz στην ταινία του 1995. Ωστόσο, η Delevingne έκανε μερικές αλλαγές στο σύνολό της: αντί να φορέσει μια απλή ζακέτα και ένα λευκό top, η σταρ επέλεξε να φορέσει έναν ασορτί κίτρινο καρό κορσέ με cut-outs μέσα από το μπλέιζερ της. Για να ολοκληρώσει το σύνολό της, φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα χρυσό κολιέ. Σε ευχαριστούμε Cara που μας υπενθύμισες τον λόγο που αυτό το outfit είναι τόσο αξέχαστο, ακόμα και σήμερα.

Ένα από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά, fashion trends των 90s είναι και πάλι εδώ!

Ωστόσο, η Cara δεν είναι το μόνο μοντέλο που άντλησε έμπνευση από την Cher τις τελευταίες μέρες. Η Bella Hadid, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία την τελευταία εβδομάδα, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες φορώντας ένα vintage, ροζ καρό σετ από τον οίκο Burberry. Η Bella ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια thong.


https://www.instagram.com/p/CPuJeQGHb6W

Ακόμα και αν ένα τολμηρό, κίτρινο ή ροζ καρό σετ δεν είναι για σένα, ποιος είπε πως δεν μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από την Delevingne και την Hadid; Αρχικά, επίλεξε ένα καρό μπλέιζερ και συνδύασέ το με jeans ή με μια μπλούζα κρυμμένη μέσα από μια καρό midi φούστα. Αλλιώς, αν δεν θες να φορέσεις το καρό σετ σε έντονα χρώματα, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά σε ανοιχτές καφέ και γκρι αποχρώσεις.