Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα πιο κομψά σανδάλια για all day εμφανίσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τα πιο κομψά σανδάλια για all day εμφανίσεις

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να μας εμπνέει σε θέματα στυλ.

Η Κατερίνα Καινούργιου (γνωστή και ως KatΚen), θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz. Η 36χρονη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Πρόσφατα βρέθηκε με τον σύντροφό της στο νησί των ανέμων όπου κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές. Η Κατερίνα είναι αρκετά ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 800 χιλιάδες ακόλουθους. Καθημερινά μοιράζεται με τους fans της το #ootd (outfit of the day) και αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα-Δες τι έγραψε

katken1

Η Κατερίνα Καινούργιου με υπέροχο beachwear look.

Το shoe trend που θα βλέπουμε παντού φέτος

Η παραπάνω φωτογραφία την οποία δημοσίευσε η όμορφη παρουσιάστρια αποτελεί απόδειξη πως τα σανδάλια με πλεξούδες είναι super hot επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Κομψά, άνετα και ευκολοφόρετα μπορούν να συνδυαστούν με φορέματα, φούστες, σορτσάκια και ό,τι άλλο εσύ επιθυμείς.

Ιδανικά για τις πρωινές σου βόλτες αλλά και τα νυχτοπερπατήματα στο νησί, όπου οι δρόμοι δεν ενδείκνυνται για ψηλοτάκουνα. Εγώ εντόπισα για εσένα τα παπούτσια της Κατερίνας τα οποία θα βρεις στα NAK Shoes και διατίθενται σε 4 χρώματα (μαύρο, μπεζ, χακί και κόκκινο).

sandalia1

BOHONOMAD BODRUM WRS-NAK SHOES

Πηγή φωτογραφιών: @katken85

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα πέδιλα με πλεξούδες για να επενδύσεις σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο.