And Just Like That, η σωσίας της Carrie Bradshaw είναι στο TikTok

Νατάσσα Σχοινά
And Just Like That, η σωσίας της Carrie Bradshaw είναι στο TikTok

Η Carla Rockmore φέρνει τη λατρεία για τη μόδα στην καθημερινότητα.

Όλες οι πιστές φανς της Carrie Bradshaw και της γκαρνταρόμπας της περιμένουν πώς και πώς το λανσάρισμα του reboot του Sex and the City. Αν παρακολουθούσες της σειρά το διάστημα 1998-2004, σίγουρα θα έπιασες πολλές φορές τον εαυτό σου να σκέφτεται χαρακτηριστικά outfits της πρωταγωνίστριας στους δρόμους της Νέας Υόρκης και, φυσικά, εκείνη την καταπληκτική ντουλάπα μέσα στην οποία χωρούσες και να κοιμηθείς.

Γι’ αυτό μάλλον δε θα σου προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι στο TikTok έχει εμφανιστεί μία… σωσίας της Carrie! Με όλη την έννοια του όρου.

Sex and the City: 5 fashion items που η Carrie δεν πέταξε ποτέ από την ντουλάπα της

Η Carla Rockmore είναι η καθημερινή Carrie Bradshaw

Πρόκειται για την Carla Rockmore, μία εξαιρετικά στυλάτη γυναίκα, που ασχολείται με τον σχεδιασμό κοσμημάτων. Άνοιξε λογαριασμό μόλις τον περασμένο Απρίλιο και έχει καταφέρει σήμερα να μετράει πάνω από 540.000 followers.

Τα βίντεο που δημιουργεί θα έκαναν την Carrie υπερήφανη. Γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Η κυρία Rockmore έχει μία τεράστια συλλογή από ρούχα, τα οποία συνδυάζει με έναν εξαιρετικά ευρηματικό και out-of-the-box τρόπο. Πολύχρωμες ολόσωμες φόρμες, έντονα γυαλιά ηλίου, επιβλητικά κοσμήματα και μία τεράστια ντουλάπα που αποτελεί το σπίτι τους.

Το στυλ της είναι καθαρά εκκεντρικό και high-fashion και, ακόμα και στις περιπτώσεις που επιλέγει πιο απλές επιλογές, όπως ένα λευκό, μονοχρωματικό φόρεμα, θα κάνει matching με ένα statement item, όπως over-the-knee χρυσές μπότες.

Λατρεύει τα basic κομμάτια, όπως ένα shirt dress, όμως, όταν το φοράει, φροντίζει να το συνοδεύσει με τα κατάλληλα αξεσουάρ: Μία κομψή τσάντα, funky παπούτσια, oversized κοσμήματα.

Photo credits: @carla.rockmore