Η Blake Lively δεν ντύνεται για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό της

Νατάσσα Σχοινά
Η Blake Lively δεν ντύνεται για κανέναν άλλον παρά μόνο για τον εαυτό της

«Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να φορέσεις είναι η αυτοπεποίθησή σου»

Σήμερα 25 Αυγούστου, έχει γενέθλια ένα από τα πιο λαμπερά, χαμογελαστά και γεμάτα θετικά vibes κορίτσια του κινηματογράφου. Αυτό που ποτέ δεν ντύνεται με βάση το πώς πιστεύει ότι θα αντιδράσει ο κόσμος στο θέαμα. Αυτό που θέλει να είναι μόνο ο εαυτός του. Η Blake Lively.

Η Blake Lively είναι πια 34 ετών και όσο μεγαλώνει τόσο εξελίσσεται και το στυλ της. Οι πρώτες της εμφανίσεις ακολούθησαν την εποχή του Sisterhood of the Travelling Pants. Τότε που το αδάμαστο πνεύμα της Bridget Vreeland είχε γίνει το cinema sensation μετατρέποντας τη Lively στο teen κορίτσι που όλες είχαν σε μία αφίσα στον τοίχο τους.

blake lively style


Με black n' white look στην πρεμιέρα του Rocket Science το 2007.

The fearless tomboy

Οι επόμενες δεκαετίες τη βρήκαν να δοκιμάζει διάφορα στυλ. Οι πιο tomboyish έδιναν τη θέση του στον πιο professional και αυστηρό αέρα. Έναν που δεν εστίαζε τόσο στη θηλυκότητα αλλά στα σακάκια και τα tuxedo, ακόμα και στο ανδρόγυνο στυλ που τόσο την έχει κολακεύσει.

H Blake Lively έχει εμμονή με αυτό το στυλ ρούχων

blake lively style412


Στην πρεμιέρα του A Simple Flavour στις 17 Σεπτεμβρίου του 2018.

The glorious dresses

H Lively με τα χρόνια επενδύει όλο και περισσότερο σε φορέματα. Όλα εκείνα τα σχέδια που αγκαλιάζουν το σώμα της. Εκείνα που την κάνουν να νιώθει όμορφα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

«Το πιο όμορφο πράγμα που μπορείς να φορέσεις είναι η αυτοπεποίθησή σου» - Blake Lively

Από τις πιο εφαρμοστές γραμμές, μέχρι τα αέρινα σχέδια, τους όγκους στα υφάσματα, τα φουρά και τα πούπουλα που μπορούν να βρεθούν ακόμα και στα πιο κλασικά, iconic φορέματα, παραπέμποντας σε σταρ του παλιού κινηματογράφου.

Συνέχισε παρακάτω για να θαυμάσεις μερικά από αυτά.