Η Pippa Middleton δεν είναι Δούκισσα αλλά ντύνεται σαν να ήταν μία

Νατάσσα Σχοινά
Η Pippa Middleton δεν είναι Δούκισσα αλλά ντύνεται σαν να ήταν μία

Η αδερφή της Kate Middleton εντυπωσιάζει με την κομψότητά της.

Ακόμα και να μην είσαι φαν της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις ότι τα μέλη της έχουν στυλ. Η κομψότητα και οι ραφιναρισμένες εμφανίσεις των μελών, όπως η Kate Middleton, γίνονται πρώτο θέμα συζήτησης και, μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα περί κάποιας εμφάνισης της Δούκισσας, όλες αναζητούν πού μπορούν να βρουν τα ρούχα της.

Η αδερφή της, Pippa, έγινε σήμερα 38 ετών και μπορεί να μην έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα και διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας, William, όμως, ντύνεται σαν μία πραγματική royal. Όπου και να βρεθεί. Είτε έχει λάβει επίσημη πρόσκληση από την αδερφή της για κάποιο γεγονός είτε απλώς πηγαίνει να δει έναν αγώνα στο Wimbledon.



Τότε VS Τώρα

Το στυλ, βέβαια, για να φτάσει σε αυτό που είναι σήμερα, πέρασε αρκετά στάδια. Στις λιγότερο εντυπωσιακές της εμφανίσεις ανήκει αυτή που πραγματοποίησε στις 26 Φεβρουαρίου του 2011 ως καλεσμένη στον γάμο της Lady Katie Percy με τον Patrick Valentine.

Η επιλογή της ένα mini dress και με matching στο μήκος πανωφόρι και πολλές πληροφορίες από κουμπιά, φραμπαλάδες και δαντέλα.

pippa middleton style6

Στο σήμερα

Η Pippa σήμερα ντύνεται όπως ακριβώς και η αδερφή της. Σαν μία πραγματική δούκισσα με όλο το classiness που συνοδεύει τον ρόλο.

Η γκαρνταρόμπα της αποτελείται κυρίως από vintage ρούχα. Φορέματα με prints και γιακάδες, καπέλα με φτερά αλλά και μονοχρωματικές επιλογές σε total outfits.

pippa middleton style9

Fun Facts που μπορεί να μη γνώριζες:

- Η Pippa Middleton έχει σπουδάσει Αγγλική λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

- Έχει εργαστεί σε εταιρείες δημοσίων σχέσων και event management.

- Έχει εργαστεί στην εταιρεία με είδη party που έχουν οι γονείς της, την Party Pieces.

- Η Penguin Books την πλήρωσε 400.000 λίρες για ένα βιβλίο της στο party planning.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, συνεχίζοντας παρακάτω, θα δεις μερικά από τα πιο κομψά outfits που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.