Η Δέσποινα Καμπούρη με το τέλειο κόκκινο φόρεμα για all day εμφανίσεις- Πώς θα το φορέσεις

Μαρία Ροδίτη
Η Δέσποινα Καμπούρη με το τέλειο κόκκινο φόρεμα για all day εμφανίσεις- Πώς θα το φορέσεις

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εμφανίστηκε σήμερα με ένα super chic, κόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδυάζεται με διαφορετικά στυλ παπουτσιών και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Μία ακόμη κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη». Η δημοσιογράφος βγήκε on air με κατακόκκινο, ribbed φόρεμα, το οποίο – πραγματικά- ταιριάζει σε κάθε ηλικία και είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας.

Πώς φόρεσε το κόκκινο φόρεμα η Δέσποινα

Η Δέσποινα Καμπούρη φόρεσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ένα κόκκινο, ribbed φόρεμα σε γραμμή Α, με μπλε λεπτομέρειες και φερμουάρ στο μπούστο, του Οίκου Carolina Herrera.

Το styling επιμελήθηκε η στυλίστρια, Πωλίνα Λάμπογλου, η οποία ολοκλήρωσε το look της Δέσποινας με ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα από λουστρίνι.

https://www.instagram.com/p/CThQwjKjREn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εμείς, πάντως, μόλις είδαμε το φόρεμα της Δέσποινας Καμπούρη είπαμε WOW. Είναι το ιδανικό item για αυτήν την εποχή, για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε ηλικία. Και φοριέται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Ναι!

Με sneakers το πρωί, με γόβες το βράδυ

Αν αποκτήσεις ένα φόρεμα σαν αυτό που φόρεσε η Δέσποινα Καμπούρη, να είσαι σίγουρη πως θα μπορείς να κάνεις τις πιο chic εμφανίσεις!

Φόρεσέ το το πρωί με τα λευκά sneakers σου και ένα jean jacket και είναι βέβαιο πως θα ξεχωρίσεις.



Αν θέλεις να συνεχίσεις για το βράδυ, συνδύασέ το με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα και… that’s it! Είσαι έτοιμη να απολαύσεις το ποτό σου με μπόλικο στυλ!

Τώρα… Αν δεν αντέχεις τα ψηλοτάκουνα, κι εδώ σου έχω λύση. Το κόκκινο, ribbed φόρεμα ταιριάζει υπέροχα με ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια και έτσι μπορείς να το φοράς κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.