Οι αγαπημένες μας εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του London Film Festival

Sabine Camhi
Οι αγαπημένες μας εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί του London Film Festival

Από τις 6 μέχρι τις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιείται το ετήσιο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λονδίνου!

Το φετινό ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου και, μετά από έναν χρόνο, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη φυσική παρουσία μερικών από τους πιο σημαντικούς celebrities στον χώρο.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις: Kristen Stewart, Beyoncé και άλλοι

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου καλωσόρισε την Kristen Stewart, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Diana στην πολυαναμενόμενη ταινία του Pablo Larrain, Spencer, και εμφανίστηκε στο φεστιβάλ με ένα κομψό Chanel look. Άλλοι παρευρισκόμενοι συμπεριλαμβάνουν την Regina King, η οποία εντυπωσίασε με ένα φόρεμα Louis Vuitton και την Kirsten Dunst με ένα floral φόρεμα Erdem.

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Metallics, τούλι και όγκοι κατακλύζουν το red carpet

H Beyoncé ήταν άλλη μια star που τίμησε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου με την παρουσία της, και φυσικά, μοιράστηκε τη λαμπερή της εμφάνιση στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Queen B φόρεσε ένα ασύμμετρο μαύρο φόρεμα του οίκου Valdrin Shahiti.


https://www.instagram.com/p/CUtowJHAYZE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζεύγος Clooney έκανε ένα glamorous comeback στο κόκκινο χαλί

Οι stars, όμως, που πραγματικά έκλεψαν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν το πανέμορφο ζευγάρι Amal και George Clooney. Το ζευγάρι έχει μείνει μακριά από το κόκκινο χαλί εδώ και πάνω από δύο χρόνια και μόλις έκανε το θριαμβευτικό του comeback στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο 60χρονος ηθοποιός. Η 43χρονη δικηγόρος ήταν πολύ κομψή με ένα μακρύ λευκό strapless φόρεμα με παγιέτες του brand 16Arlington. Τη chic της εμφάνιση απογείωσαν μια εσάρπα με λευκά φτερά, ασημένια, vintage drop earrings και λευκές, μυτερές γόβες. Ο George, από την άλλη, επέλεξε ένα διαχρονικό μαύρο κοστούμι με μαύρη γραβάτα.



Τώρα που μπορούμε επιτέλους να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας cinema, ο ετήσιος εορτασμός του κινηματογράφου είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις όλους τους αγαπημένους μας stars που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News