And Just LIke That, η Charlotte επισκίασε την Carrie με το απόλυτο work outfit

Νατάσσα Σχοινά
And Just LIke That, η Charlotte επισκίασε την Carrie με το απόλυτο work outfit

Η Kristin Davis μόλις μας έδωσε έμπνευση για τα επόμενα outfits στο γραφείο.

Το sequel του «Sex and The City», «And Just Like That», έρχεται σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Μέσα στον Δεκέμβριο, λοιπόν, θα μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου girl squad με 10 επεισόδια της μισής ώρας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα HBO Max.

Στη σκέψη αυτών των νέων, σίγουρα σου έρχονται πολλά στο μυαλό. Ο έρωτας της Carrie με τον Mr. Big, η απουσία της Samantha -Kim Cattrall- και, φυσικά, οι εξαιρετικές εμφανίσεις της Sarah Jessica Parker. Σε κάθε επεισόδιο, άλλωστε, περίμενες να φτάσει μπροστά στην ντουλάπα της και, αφού ρίξει μία ματιά στα υπέροχα high heels, να συνθέσει το look της.

https://www.instagram.com/p/CU-jzCyJt5c

And Just Like That, η Carrie φόρεσε τα pink high heels που θέλουμε - Τέλειο το color-blocking

Το work outfit της Charlotte

Αν και φαντάζει λες με κάποιο τρόπο η Carrie να έχει το μονοπώλιο, φορές όπως αυτή έρχονται να σου θυμίσουν ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια του σόου ντύνονται εξαιρετικά. Η Kristin Davis, για παράδειγμα, που υποδύεται τη Charlotte δημιούργησε ένα super classy look.

https://www.instagram.com/p/CVYpOBBL4Ti

Η τηλεοπτική Charlotte φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα πουά τοπ με φιόγκο στον λαιμό σε salmon rose και ένα ζευγάρι μαύρα high heels. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για ένα extra elegant outfit στη δουλειά, για το γραφείο, ένα meeting ή ένα event.

Copy The Look

Θέλεις να αντιγράψεις το look της Charlotte York; Συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικά από τα items που θα χρειαστείς.