Tweed σακάκι και jogger pants!Η Ελεονώρα Μελέτη με τον πιο in fashion συνδυασμό (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tweed σακάκι και jogger pants!Η Ελεονώρα Μελέτη με τον πιο in fashion συνδυασμό (photos)

Η παρουσιάστρια του «Μega Καλημέρα» παρέδωσε μαθήματα φθινοπωρινού στυλ με την εμφάνισή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της (Θανάσης Πάτρας, Κώστας Τσουρός και Φλορίντα Πετρουτσέλι) μας κρατούν καθημερινά συντροφιά φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την πρωινή εκπομπή «Mega Kαλημέρα».

H παρουσιάστρια βρίσκεται στους δέκτες μας από Δευτέρα έως Παρασκευή όπου μας καλημερίζει στις 7:50 ακριβώς. Εμείς έχουμε στη διάθεσή μας 2 ολόκληρες ώρες, γεμάτες ενημέρωση και ψυχαγωγία. Την ίδια ώρα αντλούμε έμπνευση από την παρουσιάστρια σε θέματα μόδας αφού κάθε της look αποτελεί πρόταση για τα μελλοντικά μας outfits.

Η Ελεονώρα Μελέτη με τον πιο ανατρεπτικό συνδυασμό- Όλες οι λεπτομέρειες

eleonorameleti emfanisi1

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πλατό με ένα καφέ faux leather παντελόνι φόρμας (jogger pants) το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και λευκό tweed σακάκι. Οι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες της απογείωσαν το look, δείχνοντάς μας πόσο κομψά μπορείς να ντυθείς συνδυάζοντας ένα πιο casual item με σακάκι και high heels.

Το styling επιμελήθηκε -όπως πάντα- ο Πάνος Αλμπάνης. Το χτένισμα και το υπέροχο μακιγιάζ της παρουσιάστριας δημιούργησε ο Θάνος Βογιατζής.

Πώς θα φορέσεις με στυλ το jogger pants

#1 Με μακρυμάνικο κορμάκι και ψηλοτάκουνα μποτάκια

#2 Με πουκάμισο, σακάκι και γόβες

#3 Με πουλόβερ και sneakers

#4 Με t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια

Το παντελόνι φόρμας είναι φέτος ένα από τα items με το οποίο θα πορευτείς στα off duty looks σου και όχι μόνο. Τόλμησε να το συνδυάσεις με σακάκι και γόβες για ένα δυναμικό outfit που αποπνέει κύρος και ετοιμάσου να μαγνητίσεις τα βλέμματα στο γραφείο. Το μαύρο, το μπεζ, το γκρι, το κόκκινο και το ροζ είναι μερικά από τα πιο hot χρώματα αυτής της σεζόν και αξίζει να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικές από τις ωραιότερες λευκές γόβες της αγοράς και να αντιγράψεις επιτυχώς την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

goves1

TSAKIRIS MALLAS

goves2

MIGATO

goves3

ΕΝVIE SHOES

goves4

KEEP FRED

goves5

NAK SHOES

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα jogger pants της αγοράς.