Μα πως είστε έτσι ντυμένη κύρια μου; (Teen Choice Award Edition)

Μα πως είστε έτσι ντυμένη κύρια μου; (Teen Choice Award Edition)

Μπορεί να έχουν πολλά χρήματα και προσωπικούς στυλίστες, αλλά οι κυρίες αυτές ήταν ένα hot mess στο κόκκινο χαλί των Teen Choice Awards.

teenw5
teenw2
teenw1
teenw3
teenw4

Kat Graham
H μάγισσα του Vampire Diaries καθώς έβγαινε από το σπίτι της πιάστηκε στα κρόσσια που χωρίζουν την κουζίνα της από το σαλόνι και τα πήρε μαζί της με το λευκό Falguni & Shane Peacock φόρεμα που επέλεξε να βάλει. Είχε στο φόρεμα και πίσσα μάλλον και πέρασε και από το κοτέτσι και κόλλησε και κάποια φτερά εκεί. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για το ρούχο που βλέπουμε.


Nikki Reed
H γνωστή βρικολακίνα του Twilight μάλλον από το ντεκαπάζ και την πούδρα έχει ζαλιστεί και νόμιζα ότι πάει παραλία και όχι σε βραβεία. Τι και να το print είναι ενδιαφέρον του μάξι Etro φορέματος που έχει επιλέξει, η επιλογή φαίνεται άκυρη και σίγουρα σε λάθος μέρος.


Blake Lively
Η δεσπονίδα Lively δίνει ένα νέο ορισμό στην έκφραση Gucci-κουκούτσι καθώς φορά το όμορφο πορτοκαλί φόρεμα του οίκου με τέτοιο τρόπο φαίνεται λες και το έχει πάρει από τη μπουτίκ «Ρούλα» του L.A. Κρίμα και αγαπάμε το χρώμα.


Selena Gomez
Η μικρή, αντιπαθητική pop που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ως τραγουδίστρια στην αρχή και ως flirt του ακόμα πιο εκνευριστικού Justin Bieber μετά, φόρεσε ένα Erin Fetherston μίνι χρυσό φόρεμα με λεπτομέρειες τύπου ξεχασμένα ρετάλια που είναι ό,τι πιο κλισέ prom dress υπάρχει. Δεν είστε στο σχολείο σας γλυκιά μου.


Avril Lavigne
Η μετριότατη τραγουδίστρια από τον Καναδά που δεν τη θυμάται κανείς πια αποφάσισε να βάλει ένα φόρεμα που είναι δικό της σχέδιο και ακόμα και οι μαμάδες μας θα έβρισκαν πληκτικό και σίγουρα όχι chic. Δεν περίμεναμε κάτιάλλο από την Avril βέβαια.