Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

Νατάσσα Σχοινά
Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το faux leather outfit που θες στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα

Λαμπερή και υπέρκομψη εμφάνιση για κάθε περίσταση!

Τα Χριστούγεννα θέλουν λάμψη, ζεστασιά και στυλ. Ειδικά αυτό το τελευταίο έχει την τιμητική του, καθώς η εποχή δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να πειραματιστείς με ζεστά υφάσματα και να κάνεις layering.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπάει την κομψότητα και το δείχνει με κάθε της εμφάνιση. Δεν της αρέσουν οι υπερβολές, αντ’ αυτού προτιμά σύνολα με chic υφάσματα και, ακόμα κι αν επιλέξει κάποιο print, αυτό θα γίνει με τρόπο που δε αφαιρεί πόντους από την ισορροπία του αποτελέσματος. Πρόσφατα, όμως, η Τόνια αποφάσισε να δημιουργήσει ένα σύνολο βασισμένο στο faux δέρμα, που εύκολα κερδίζει τον τίτλο του «stylish icon».



Το faux leather look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Σωτηροπούλου επέλεξε Forel και φόρεσε μία δερμάτινη φούστα με σκίσιμο στο πλάι, την οποία συνδύασε με λευκό ζιβάγκο και δερμάτινο jacket. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, επέλεξε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες που έφταναν σχεδόν μέχρι το γόνατο και, κάπως έτσι, μας έδωσε την απόλυτη ιδέα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις αυτήν την εποχή.

tonia sotiropoulou faux leather outfit2

Το faux leather είναι ένα πολύ κομψό συνθετικό δέρμα, σέβεται τα ζώα και το περιβάλλον και αποτελεί όλο και πιο συχνά αγαπημένο ύφασμα πολλών celebrities που θέλουν το επιβλητικό και ροκ αποτέλεσμα του δέρματος με έναν ευαισθητοποιημένο τρόπο.

Συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικά ιδιαίτερα κομψά κομμάτια για να μπορείς να δημιουργείς τις δικές σου ανάλογες εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οδηγός Αγοράς: 10 μπότες over the knee που θα απογειώσουν κάθε γιορτινή σου εμφάνιση

Do it like Τόνια! Το καμηλό παλτό είναι must-have για τα χειμερινά σου looks

Η Lily Collins έχει πιο παριζιάνικο λογαριασμό στο Instagram κι από αυτόν της Emily Cooper