Τα διαμάντια της πριγκίπισσας

Τα διαμάντια της πριγκίπισσας

Ένας λόγος παραπάνω που αξίζει να είναι κάποια πριγκίπισσα είναι τα στολίδια και η Charlene φαίνεται να το απολαμβάνει.

Η Charlene Wittstock, ή αν προτιμάται Her Serene Highness The Princess of Monaco Charlene, μπορεί να πήρε μόνο έναν τίτλο με το γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο (όχι σαν την Kate Middleton που «σάρωσε»), όμως απολαμβάνει όλα τα προνόμια μιας πριγκίπισσας συμπεριλαμβανομένων και των διαμαντιών.

Πριν λίγες ημέρες την αποθανάτισαν να φορά αυτό το κολιέ με τους 1200 πολύτιμους λίθους διακοσμημένο, το οποίο της έκανε δώρο ο σύζυγός της. Το κολιέ, που φοριέται και ως τιάρα, ονομάζεται Océan και φιλοτεχνήθηκε έπειτα από ειδική παραγγελία, από τον διάσημο οίκο κοσμημάτων Van Cleef & Arpels, ο οποίος έχει μακρόχρονη σχέση με τη πριγκιπική οικογένεια του Monaco.

Πιο συγκεκριμένα το κολιέ είναι διακοσμημένο με 883 round-cut διαμάντια, που ζυγίζουν συνολικά πάνω από 44 καράτια, 10 διαμάντια σε σχήμα αχλαδιού που ζυγίζουν συνολικά πάνω από 4 καράτια, ένα 4,01 καρατίων διαμάντι και αυτό κομμένο σε σχήμα αχλαδιού και 359 round-cut ζαφείρια σε τρεις αποχρώσεις του μπλε που ζυγίζουν συνολικά πάνω από 18 καράτια.

Και αν ακόμα δε μείνατε με το στόμα ανοικτό απολαύστε το βίντεο με τη διαδικασία κατασκευής αυτού του πολύτιμου κοσμήματος.