Diane Kruger: το ανδρόγυνο στυλ με το σωστό twist

Diane Kruger: το ανδρόγυνο στυλ με το σωστό twist

H Γερμανίδα ηθοποιός Diane Kruger παρευρέθηκε στο ετήσιο InStyle Summer Soiree και εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο «πειραγμένο» ανδρόγυνο στυλ της.

Έχουμε στο παρελθόν δει πολλές γυναίκες να επιλέγουν το ανδρόγυνο στυλ στις εξόδους τους , όπως η Cate Blanchett για παράδειγμα που συνήθως φορά δημιουργίες Giorgio Armani όταν θέλει να βγάλει τον «άνδρα» από μέσα της, ενώ άλλες πάλι του δίνουν το απαραίτητο funky girly chic twist με λαμπερά πολύχρωμα αξεσουάρ, όπως η Leighton Meester και η Chloe Sevigny.

Αυτήν τη δεύτερη οδό του «πειραγμένου» ανδρόγυνου look διάλεξε και η Γερμανίδα ηθοποιός, καλλονή Diane Kruger που παρευρέθηκε στο δέκατο κατά σειρά ετήσιο InStyle Summer Soiree στο London Hotel της California φορώντας μαύρα σορτς σε συνδυασμό με ένα ναυτικό σακάκι, ένα λευκό πλισέ πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, όλα από τη resort συλλογή του Jason Wu.

Το μακιγιάζ και το χτένισμά της ταίριαξαν άψογα με το στυλ της, το οποίο αποθέωσε επιλέγοντας από τη ίδια resort collection μια κίτρινη από δέρμα πύθωνα clutch τσάντα και ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτομέρειες από δέρμα πύθωνα.