H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς

Sabine Camhi
H Adele φόρεσε το αγαπημένο παπούτσι της Carrie Bradshaw! Το θέλουμε και εμείς

Άλλωστε είναι σωστό αυτό που λέμε… Great minds think alike, δηλαδή τα έξυπνα μυαλά σκέφτονται παρομοίως!

Σε κάθε γκαρνταρόμπα, υπάρχουν τα staples κομμάτια που μπορούν να προσθέσουν έναν αέρα κομψότητας σε κάθε ντύσιμο. Ένα παλτό κασμίρ, μια Chanel Flap τσάντα και ένα υπέροχο vintage ρολόι είναι μερικά παραδείγματα. Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά τα υποδήματα, ειδικά με τα επώνυμα παπούτσια. Ορισμένα στυλ έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν από μόνα τους ένα κατά τα άλλα βαρετό σύνολο. Πάρε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ροζ γόβες Manolo Blahnik της Adele, τις οποίες φόρεσε σε ένα πάρτι ακρόασης στο Spotify.

Το εντυπωσιακό look της Adele

Για την εκδήλωση, η Adele φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι από τον οίκο Proenza Schouler, το οποίο αποτελούνταν από ένα μπλέιζερ με ασύμμετρο κούμπωμα και ένα ασορτί παντελόνι καμπάνα. Από μέσα, η τραγουδίστρια φόρεσε ένα απλό μαύρο κομπινεζόν και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι ροζ τακούνια με μυτερή μύτη. Η oversized χρυσή αγκράφα φανέρωσε ότι τα παπούτσια ήταν όντως από τον οίκο Manolo Blahnik. Όσο για τα κοσμήματά της, η Adele επέλεξε ένα ζευγάρι μεγάλους χρυσούς κρίκους. Μπορείς να δεις το σύνολό της παρακάτω, το οποίο μοιράστηκε μαζί μας η στυλίστρια της Adele, Jamie Mizrahi.

adele_schiaparelli1.jpg

Η Adele ποζάρει σαν άγγελος με φόρεμα Schiaparelli και τον σύντροφό της (photos)


https://www.instagram.com/p/CXhUJxcP2kN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Manolo Blahnik, για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία, απέκτησε το cult status του εν μέρει λόγω της Carrie Bradshaw του Sex and the City. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, την οποία υποδύεται η Sarah Jessica Parker, έκανε δημοφιλή τα κρυστάλλινα παπούτσια του brand πριν από χρόνια.

Οι θαυμαστές θα θυμούνται εκείνη τη κομβική στιγμή της σειράς, όταν ο Mr. Big έκανε πρόταση γάμου στην Carrie με ένα ζευγάρι μπλε HANGISI pumps στην ταινία Sex and the City του 2008. Λίγο αργότερα, το στυλ έγινε ένα ιδιαίτερα περιζήτητο κομμάτι, και μέχρι σήμερα, παραμένει μια ένδειξη καλού γούστου. Εκτός από την Adele, άλλοι διάσημοι που έχουν φορέσει τα σχέδια του Manolo, περιλαμβάνουν την Angelina Jolie, την Emily Ratajkowski και τη Rihanna.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά σκίτσα από το βιβλίο «Manolo Blahnik drawings»!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sarahjessicaparker

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν τη χρονιά

To Sex And The City επέστρεψε και αυτά είναι τα best fashion moments από τα πρώτα δύο επεισόδια