6 τάσεις στις μπότες που θα υιοθετήσουμε το 2022 – Inspo η Μαλέσκου (+7 για εσένα)

Sabine Camhi
6 τάσεις στις μπότες που θα υιοθετήσουμε το 2022 – Inspo η Μαλέσκου (+7 για εσένα)

Τα τακούνια stiletto, οι μεταλλικές λάμψεις και η σόλα πλατφόρμα είναι μερικά από τα σχέδια που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας!

Οι μπότες φοριόντουσαν παλιά αποκλειστικά κατά την διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα, αυτό όμως δεν ισχύει πια. Από τις καουμπόικες μπότες που φοριούνται σε συναυλίες μέχρι και τις Dr. Martens που συνδυάζονται με σορτσάκια και φορέματα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, οι μπότες είναι πλέον ένα staple που μπορεί να φορεθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι λογικό να περιλαμβάνουμε τις μπότες σε όποιες συζητήσεις αρχίζουμε να κάνουμε για τις τάσεις της Άνοιξης/Καλοκαιριού 2022. Η νέα χρονιά άλλωστε είναι μια ανάσα μακριά.



Τα στυλ που θα πρωταγωνιστήσουν το 2022

Περισσότερα brands από ποτέ ενσωμάτωσαν τις μπότες στις ανοιξιάτικες συλλογές τους. Η μόδα δεν έχει εξελιχθεί τις τελευταίες σεζόν όσο γρήγορα όσο θα περιμέναμε, αλλά το 2022 έχει σηματοδοτήσει μια ξεχωριστή αλλαγή στο είδος των τάσεων που βλέπουμε - ιδιαίτερα όσον αφορά τις μπότες. Ναι, η πρακτικότητα και η άνεση εξακολουθούν να διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στο σχεδιασμό, αλλά τώρα, φαίνεται ότι οι σχεδιαστές ανακάλυψαν ξανά τη χαρά της δημιουργίας μπότας που κάνει statement, με ψηλά και λεπτά τακούνια, φανταχτερά διακοσμητικά στοιχεία και metallics.

Maleskou_goves.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το πιο hot trend στα παπούτσια φέτος

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να μάθεις ποιες είναι οι έξι βασικές τάσεις στις μπότες που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες του 2022. Πριν απ’ αυτό όμως, δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ιωάννα Μαλέσκου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram για να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις σου.


https://www.instagram.com/p/CXPB3aLI_3b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Over-the-knee boots σε nude χρώμα, τις οποίες συνδύασε με ένα υπέροχο φόρεμα με βολάν και μια ροζ ζώνη για να αναδείξει την μέση της.


https://www.instagram.com/p/CWI_JBzovFw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπέροχες μυτερές μπότες σε έντονο κόκκινο χρώμα, τις οποίες συνδύασε με ένα denim παντελόνι και ένα μπλουζάκι με print.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @imaleskou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει το αγαπημένο της fashion item-Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Black loves pink: Η Ιωάννα Μαλέσκου με το ωραιότερο color combo (photos)