Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε το Little Black Dress που θα φοράς όλο το 2022 (Shopping List)

Νατάσσα Σχοινά
Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε το Little Black Dress που θα φοράς όλο το 2022 (Shopping List)

Η παρουσιάστρια βρήκε το στυλ φορέματος που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία του ντουλάπα.

Οι γιορτές πέρασαν. Οι περισσότεροι από εμάς είχαν την ανάγκη να νιώσουν λίγη από τη λάμψη και τη ζεστασιά των ημερών. Να περάσουν χρόνο με τους αγαπημένους τους ανθρώπους και να βάλουν επιτέλους τα καλά τους μετά από μία μεγάλη περίοδο αθλητικών και εντελώς καθημερινών κομματιών που επέβαλαν οι συνθήκες της πανδημίας.

Μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, είδαμε πολλές προτάσεις για outfits κάθε περίστασης. Από τα πολύ λαμπερά που προορίζονται κυρίως για επίσημες υποχρεώσεις, μέχρι τα πιο passe-partout. Η Κατερίνα Καραβάτου, για παράδειγμα, επέλεξε να φορέσει ένα Little Black Dress που μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματώσει στην καθημερινότητά της κάθε γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/CYOWJ5CIWYi

Το Little Black Dress της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου φόρεσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ένα μαύρο mini φόρεμα με διαφάνειες στα μανίκια και πάνω από το στήθος. Πρόκειται για ένα σχέδιο που εύκολα μπορείς να φορέσεις σε κάθε βραδινή περίσταση, είτε αυτή είναι για ένα ποτό έξω είτε για να απολαύσεις την παρέα των αγαπημένων σου στο σπίτι. Έχεις ραντεβού; Τέλεια! Ένα LBD είναι τόσο σέξι και κομψό για να ανταποκριθεί επάξια στις απαιτήσεις. Μήπως έχεις κανονίσει girls’ night; Κανένα πρόβλημα. Βρήκες το στυλ φορέματος που θα λατρέψουν όλες.



Ακριβώς επειδή όλα τα παραπάνω συνθέτουν στο LDB το προφίλ του φορέματος που θα σε συντροφεύει όλο το 2022, στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο ωραία σχέδια της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 Insta posts των celebrities δίνουν έμπνευση για το outfit της Πρωτοχρονιάς

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το πιο in πουκάμισο για το γραφείο και την τηλεργασία

Copy the look: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την πιο girly φούστα της σεζόν