Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το faux-leather παντελόνι που χρειαζόμαστε για τα casual looks μας

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το faux-leather παντελόνι που χρειαζόμαστε για τα casual looks μας

Το fashion item που θα φοράς κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Το παντελόνι από δερματίνη (faux leather ή vegan leather) είναι ένα statement κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις αφού θα το έχεις για αρκετά χρόνια στην γκαρνταρόμπα σου. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπό τους, αρκεί να επενδύσουν στην κατάλληλη γραμμή.

Θα το βρεις στην αγορά σε πληθώρα χρωμάτων και στυλ ενώ συχνά αναγράφεται ως συνθετικό δέρμα. Το vegan δέρμα είναι τις περισσότερες φορές κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) και πολυουρεθάνη (PU), τα οποία πλησιάζουν αρκετά την εικόνα του αληθινού δέρματος.

To faux leather pants είναι ξανά trend

Συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα αγαπημένα σου fashion items όπως πουλόβερ, μακρυμάνικα tops, πουκάμισα και μπορεί να φορεθεί σε πολλές, διαφορετικές ενδυματολογικές συνθήκες. Ένα ακόμη πλεονέκτημά του είναι πως μπορεί να φορεθεί με όλα τα είδη παπουτσιών από sneakers μέχρι γόβες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Εν έτει 2022 η βιομηχανία της μόδας προωθεί το sustainability και αποφεύγει την χρήση δέρματος ή γούνας ζώων. Το faux leather δεν έχει τίποτα να ζηλέψει άλλωστε από το πραγματικό δέρμα, γεγονός που το καθιστά πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πώς θα φορέσεις το faux-leather παντελόνι σου με στυλ- 5 προτάσεις

dermatini panteloni

@projectsoma

#1 Mε λευκό πουκάμισο, σακάκι και γόβες...στο γραφείο

#2 Με t-shirt και sneakers...το ΣΚ στην πόλη

#3 Με crop πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια... για casual looks

#4 Mε κορμάκι και ψηλοτάκουνα μποτάκια...σε μια βραδινή έξοδο με φίλες

#5 Με μακρυμάνικο τοπ και αρβυλάκια...για all day looks

https://www.instagram.com/p/CZuPuuItzmL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια υπέροχη casul εμφάνιση που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις. Η ηθοποιός επέλεξε καφέ faux leather παντελόνι, τζιν πουκάμισο και λευκή πλεκτή ζακέτα. Το look ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα ανοιχτόχρωμα sneakers της, η πιο έξυπνη και safe επιλογή για τις βόλτες σου στην πόλη.

Πηγή κεντρικής: @athinao1konomakou



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε για εσένα μερικά από τα ωραιότερα faux-leather παντελόνια της αγοράς για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου.