H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει με στυλ η εβδομάδα

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει με στυλ η εβδομάδα

Cozy vibes για την πιο Δευτέρα από όλες τις Δευτέρες.

Mπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το καλοκαίρι να είναι το cool, surfer girl της διπλανής πόρτας που θέλει να κυκλοφορεί μόνιμα με μαγιό, denim shorts και logo T-Shirts, αλλά τον χειμώνα οι εμφανίσεις της έχουν κάτι λιγότερο από Ανατολική Ακτή και φέρνουν περισσότερο σε χιονισμένο Αλπικό τοπίο. Κοινώς όταν η θερμοκρασία πέφτει, η αγαπημένη δημοσιογράφος/παρουσιάστρια/ιδιοκτήτρια fashion brand, επιλέγει ζεστά, φαρδιά και cozy πουλόβερ για τα winter looks της.

Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, έχουν όλα δύο κοινά χαρακτηριστικά: είναι μονόχρωμα και oversized. H καστανή influencer τα συνδυάζει τόσο με loose pants (δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο pyjama look), όσο και με leggings ή κλασικά denim παντελόνια και hiking boots που είναι πολύ hot σε ό,τι αφορά τα shoe trends της σεζόν. Επίσης αγαπάει τα ζιβάγκο αλλά και τα πουλόβερ με φερμουάρ που παραπέμπουν στην πιο εξωστρεφή δεκαετία της μόδας, τα 90s.


https://www.instagram.com/p/CXBeG7ps80Z

Ηοw to

Το σημαντικό είναι όταν επιλέγεις ένα τόσο άνετο και ζεστό ρούχο να ξέρεις πως πρέπει να ισορροπήσεις το look σου με ένα λιγότερο casual κομμάτι αν δεν θες να είσαι πολύ «αθλητικά» ντυμένη. Μπορείς να φορέσεις το φαρδύ σου πουλόβερ με δερμάτινο παντελόνι και ψηλοτάκουνα ή με μία floral, mini φούστα και μπότες πάνω από το γόνατο, κάνοντας ακόμα και αυτό το cozy piece να δείχνει πολύ sexy.

Δες πώς φόρεσε τα δικά της η όμορφη παρουσιάστρια και πάρε ιδέες για τις υπόλοιπες κρύες ημέρες του χειμώνα αλλά και της άνοιξης. Είπαμε όλες θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι… αλλά δυστυχώς αρκεί ακόμα. Φεβρουάριο έχουμε, ας ντυθούμε ζεστά και ας το απολαύσουμε.
Δες επίσης: 10 midi φορέματα που θα φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο bar