Tο basic κομμάτι που πάντα «σώζει» την Ελένη Μενεγάκη (+10 για εσένα)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tο basic κομμάτι που πάντα «σώζει» την Ελένη Μενεγάκη (+10 για εσένα)

Θα το φοράς με αμέτρητους τρόπους και θα δείχνεις πάντοτε κομψή.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της μας κρατούν συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την καθημερινή εκπομπή «Ελένη». Η παρουσιάστρια εμφανίζεται στους δέκτες μας Δευτέρα-Παρασκευή στις 13.30 ακριβώς και μας ενημερώνει για όλες τις σημαντικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την παρουσιάστρια άκρως ανανεωμένη και chic όπως πάντα. Η μεγάλη διαφορά ωστόσο είναι πως φέτος η Ελένη είναι πιο απλή και ενδυματολογικά απενοχοποιημένη από κάθε άλλη φορά στην τηλεοπτική της πορεία. Η παρουσιάστρια τόλμησε να υιοθετήσει πιο casual εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πλατό και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας.

menegaki tops

10 μακρυμάνικα tops για τα χειμερινά σου outfits-Inspo η Ελένη Μενεγάκη (Shopping list)

Πώς θα φορέσεις το λευκό t-shirt- 5 stylish προτάσεις

Μια ακόμη υπέροχη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη φορώντας το basic item που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Ο λόγος για το λευκό t-shirt με τύπωμα το οποίο η παρουσιάστρια συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μπότες. Το look ολοκλήρωσαν με τον ωραιότερο τρόπο η ασημί ζώνη και τα διακριτικά κοσμήματα που επίλεξε.

Οι ψηλοτάκουνες μπότες είναι ό,τι πιο hot μπορείς να επιλέξεις αυτή τη σεζόν και αποτελούν πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Το λευκό t-shirt είναι passepartout κομμάτι αφού μπορεί να φορεθεί με jeans, με κολάν, φούστα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Τα t-shirts είναι με διαφορά το πιο πρακτικό και ευκολοφόρετο fashion item, ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και στυλ ενώ παράλληλα δίνουν street style χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου.

menegaki tshirt2 copy

#1 Με κολάν, ζακέτα και αρβυλάκια

#2 Με τζιν παντελόνι και sneakers

#3 Με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι, γόβες και σακάκι

#4 Με mini φούστα και αρβυλάκια

#5 Με παντελόνι φόρμας και αθλητικά παπούτσια

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα λευκά t-shirts της αγοράς που ξεχώρισα για εσένα.