Η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο mannish κομμάτι που θα φοράμε όλες την άνοιξη

Νατάσσα Σχοινά
Η Κατερίνα Καινούργιου με το νέο mannish κομμάτι που θα φοράμε όλες την άνοιξη
Το τέλειο ρούχο για τη μεταβατικότητα της περιόδου.

Παρασκευή σήμερα και οι περισσότεροι είμαστε πιο ξέγνοιαστοι που τελειώνει η εβδομάδα, στον βαθμό που γίνεται πάντα με όλα όλα συμβαίνουν στο εμπόλεμο μέτωπο. Σαββατοκύριακο έρχεται και μαζί με αυτό η Καθαρά Δευτέρα προσφέροντας απλόχερα το τριήμερο που είχαμε ανάγκη για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Αν έχεις κανονίσει να φύγεις από την πόλη για μία σύντομη εξόρμηση, σίγουρα θα έχεις προμηθευτεί ρούχα για κάθε πιθανό καιρό, καθώς δεν μπορείς να προβλέψεις τις διαθέσεις του. Αν πάλι μείνεις στην Αθήνα, κατά πάσα πιθανότητα έχεις κανονίσει μερικές εξόδους με τις φίλες, τον σύντροφο και την οικογένειά σου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της «Super Katerina» με φανερά καλή διάθεση λόγω Παρασκευής και φόρεσε το mannish κομμάτι που θα φοράμε όλες την άνοιξη.



Το mannish item της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σημερινή της εκπομπή με ένα total white outfit από Zini αποτελούμενο από ένα oversized παντελόνι και ένα γιλέκο. Το εν λόγω γιλέκο αποτελεί το ιδανικό κομμάτι καθ’όλη τη διάρκεια της άνοιξης, αφού πληροί τα κριτήρια της μεταβατικότητας στην οποία βρισκόμαστε και είναι και ένα ρούχο πολύ κομψό και παράλληλα σέξι.

katerina kainourgiou gileko2

Πλέον, τα πιο «επίσημα» κομμάτια φοριούνται κανονικά ακόμα και σε μία πολύ απλή περίσταση που δεν απαιτεί ιδιαίτερο dress code, όπως για παράδειγμα η καθημερινότητα στο γραφείο, ενώ πολύ εύκολα, με τα κατάλληλα παπούτσια μπορεί να μετατραπεί σε all day item. Το πρωί μπορείς να το φορέσεις με τα αθλητικά σου παπούτσια ή ankle boots για το γραφείο και να έχεις στο αυτοκίνητο και ένα ζευγάρι γόβες για να κάνεις την αλλαγή πιο μετά και να είσαι έτοιμη για το βράδυ.

Για να ενσωματώσεις κι εσύ το γιλέκο στις καθημερινές σου εμφανίσεις, στη συνέχεια σου βρήκαμε και μερικά πολύ κομψά σχέδια της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι mini φούστες είναι hot και τον χειμώνα- Inspo η Κατερίνα Καινούργιου (photos)

10 ολόσωμες φόρμες για να είσαι ultra chic στο γραφείο και σε κάθε σου έξοδο

Η τάση στα παπούτσια που έχουν ξεχωρίσει φέτος οι celebrities (photos)