Oscars: Οι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών που έκαναν statement στο red carpet του θεσμού

Ναταλία Κατσακιώρη
Oscars: Οι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών που έκαναν statement στο red carpet του θεσμού
Photo: AP Images

Οι θρυλικές εμφανίσεις που άφησαν εποχή.

Στις 27 Μαρτίου αναμένουμε την απονομή των φετινών Oscars. Οι απανταχού λάτρεις της έβδομης τέχνης θα περιμένουν με μεγάλοι ανυπομονησία τα αποτελέσματα τα ξημερώματα της Κυριακής, παρακολουθώντας το ποιοι θα είναι τελικά οι νικητές και ποιοι οι ηττημένοι της μεγάλης βραδιάς του σινεμά.

Τα φαβορί φέτος είναι πολλά, δυσκολεύοντας το έργο της Ακαδημίας με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο.

Εκτός, όμως, από τους λάτρεις του σινεμά την τελετή παρακολουθούν και όλοι όσοι αγαπούν την μόδα, αφού το κόκκινο χαλί του Dolby Theater θα μετατραπεί για ακόμη μια φορά σε κανονικό catwalk. Οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη θα παρελάσουν με τα πιο stylish σύνολα, μοναδικές δημιουργίες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών από όλο τον κόσμο.


https://www.instagram.com/p/B8ULBdVnV3V

Τα καλύτερα red carpet looks όλων των εποχών.

Λίγες μέρες πριν στηθεί και πάλι το κόκκινο χαλί, πριν τα προγνωστικά για νικητές και ηττημένους επιβεβαιωθούν ή διαψευστούν αντίστοιχα, και πριν αναφωνήσουμε πάλι «συγχαρητήρια», βλέποντας τις εμφανίσεις των A-list stars, ας θυμηθούμε όλα τα iconic σύνολα που πέρασαν από το κόκκινο χαλί του θεσμού.


https://www.instagram.com/p/B8HTAl6AgiP

Από την θρυλική Cher που έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα 80s, την iconic Audrey Hepburn ως μούσα του Givenchy και την Barbra Streisand με το ημιδιάφανο σύνολο της, που άφησε εποχή, έως την Sarah Jessica Parker, την πάντα κομψή Cate Blanchett με το μωβ φόρεμα της στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την Jennifer Lopez με Valentino στο πλευρό του Ben Affleck ως το απόλυτο ζευγάρι των 90s και την Angelina Jolie με το signature σκίσιμο στο μαύρο gown της, είναι όλες εδώ.

Δείτε στην gallery όλες τις φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Oscars 2022: Η Χριστίνα Μπίθα αναπολεί το Los Angeles και προβλέπει τους φετινούς νικητές

Oscars 2022: Όλα όσα γνωρίζουμε για την τελετή μέχρι σήμερα