Η Ελεονώρα Μελέτη με το πιο chic φόρεμα σε retro print γέμισε χρώμα την μέρα μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελεονώρα Μελέτη με το πιο chic φόρεμα σε retro print γέμισε χρώμα την μέρα μας
Photo: Instagram/@nonoram

Neon πράσινο και prints μαζί; Η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε το φόρεμα που το έκανε να λειτουργήσει.

Τα χρώματα έχουμε πει και ξαναπεί ότι είναι το απόλυτο trend, όχι απλώς της σεζόν, αλλά της χρονιάς. Γιατί οκ καλά και τα basics, τα neutrals και όλα τα κλασικά χρώματα, αλλά μετά από καραντίνες, lock downs και όλα όσα περάσαμε τα τελευταία χρόνια, θέλουμε να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας.

Εκτός, όμως, από τα χρώματα σε γενικές γραμμές, υπάρχει και η τάση των neon χρωμάτων που επανήλθε στο πλαίσιο της επιστροφής των Y2K trends. Γενικά τα neon χρώματα έρχονται και φεύγουν κατά καιρούς από την επικαιρότητα, έχοντας φανατικές θαυμάστριες και φανατικούς haters. Ωστόσο, με τα σωστά items και styling μπορούν να δείξουν απόλυτα chic και elegant, ακόμη και αν δεν το πιστεύεις. Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε ένα all over printed dress με neon αποχρώσεις και ήταν πιο sophisticated από ποτέ.

Το πράσινο φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη ήταν στο πιο elevated χρώμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι σε γενικές γραμμές μία γυναίκα με χαρακτηριστικό στυλ και μεγάλη αγάπη στην μόδα, που τις αρέσουν οι τολμηρές επιλογές και οι μεγάλες αλλαγές, έχοντας τολμήσει να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά styles και χρώματα μαλλιών. Τα τελευταία, μάλιστα, χρόνια φαίνεται πως έχει βρει ακριβώς το στυλ της, επιλέγοντας sophisticated items, για τις everyday εμφανίσεις της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή της. Φέτος, είναι ίσως η πιο stylish χρονιά της με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στα καλύτερα της.


https://www.instagram.com/p/Cbr9hn0sryG

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το πιο elevated πράσινο midi φόρεμα, σε bold green αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται γαι ένα φόρεμα από την Ελληνίδα σχεδιάστρια Λένα Κατσανίδου, σε εφαρμοστή γραμμή με 70s prints σε πράσινο, λευκό και lime χρώμα. Ακολουθώντας το trend των second skin dresses η Ελεονώρα ανέδειξε τις εντυπωσιακές αναλογίες της, με ένα stretch φόρεμα με μακρύ, μανίκι και turtleneck. Τα ασορτί πράσινα πέδιλα απογείωσαν το look.

Διαβάστε επίσης:

Η Τόνια Σωτηροπούλου με φούξια cut out φόρεμα φέρνει την άνοιξη

Τα δύο τελευταία outfits της Kylie Jenner αποδεικνύουν πως το gothic style επέστρεψε