Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις πιο στυλάτες mini φούστες της σεζόν σε δύο έντονα χρώματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις πιο στυλάτες mini φούστες της σεζόν σε δύο έντονα χρώματα

Sexy, παιχνιδιάρικες, σε φρέσκια ανοιξιάτικη διάθεση, οι mini φούστες είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν.

Το έχουμε ήδη πει πολλές φορές, να μην τα ξαναλέμε: τα minis είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν. Τώρα που η μόδα βρήκε το αρχικό της fun mood, την διάθεση δηλαδή να μας προσφέρει σχέδια και ρούχα για εξόδους, ταξίδια και λαμπερές εκδηλώσεις, οι κοντές φούστες επανήλθαν στο προσκήνιο δυναμικά. Δεν υπήρξε σχεδιαστής που να μην παρουσίασε mini φούστες ή φορέματα στην συλλογή του για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022, το οποίο και αναμένεται να είναι το καλοκαίρι της απελευθέρωσης.

Γενικά, η μόδα και οι τάσεις αγαπούν φέτος τα άκρα. Τις ακραίες γραμμές, τα λαμπερά χρώματα, τα bold μοτίβα και τα ιδιαίτερα υφάσματα. Κάνοντας συνδυασμούς με τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, μπορείς να έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στις πρωινές, αλλά και βραδινές σου εξόδους.

Ποια είναι, όμως, τα χρώματα που πρέπει να επενδύσεις και πώς να απογειώσεις ένα look με mini φούστα, κάνοντας το σωστό styling; Η Αθηνά Οικονομάκου έχει όλες τις απαντήσεις της φετινής άνοιξης.

Η Αθηνά Οικονομάκου με δύο must have mini φούστες στα πιο έντονα χρώματα.

Το ότι η Αθηνά Οικονομάκου είναι από τις πιο στυλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz το ξέρεις. Το ότι ασχολείται ενεργά με την μόδα, έχοντας το δικό της fashion brand μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, είναι επίσης γνωστό στις περισσότερες. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από όπου και βλέπουμε όλα τα statement σύνολα της, σου προτείνουμε τις δύο mini φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/CcQcHlMNsfW

Η πρώτη είναι μία στενή φούστα με τα χαρακτηριστικά μικρά σκισίματα και στα δύο πόδια, σε λαμπερό κοραλί χρώμα (ανάμεσα δηλαδή σε κόκκινο και πορτοκαλί) και η δεύτερη είναι μία denim mini φούστα με κλασικές τσέπες, στο πιο λαμπερό lime χρώμα, που έχεις φανταστεί. Και οι δύο ποντάρουν στις all time classic γραμμές και τα edgy χρώματα, ενώ αν δεν το παρατήρησες ακόμη, η Αθηνά φρόντισε να συνδυάσει και τα δύο looks με δύο ιδιαίτερα πουκάμισα.

https://www.instagram.com/p/CcLSNPTtCS6

Το πρώτο outfit κινήθηκε σε total color μονοπάτια με ένα satin like πουκάμισο σε ασορτί χρώμα, ενώ για το δεύτερο η Αθηνά επέλεξε ένα cropped λευκό πουκάμισο, με σούρα και μεγάλα μανίκια καμπάνα, που έδωσαν ένα πιο αέρινο και ανοιξιάτικο twist στην όλη εμφάνιση.