Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το τζιν που πρέπει να μπει τώρα στην ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη

Γιατί η άνοιξη είναι η εποχή του denim και εμείς αγαπάμε τα πιο ενημερωμένα trends!

Βρισκόμαστε στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας και το Πάσχα είναι προ των πυλών. Έτσι, αν δεν έχεις ακόμη φύγει από την πόλη, το πιο πιθανό είναι να ετοιμάζεις βαλίτσες, για την mini απόδραση σου σε κάποιον κοντινό προορισμό.

Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βάζεις διαχρονικά στην πασχαλινή βαλίτσα σου; Μα, φυσικά, το τζιν παντελόνι σου. All time classic item με αμέτρητα fits και γραμμές για κάθε σωματότυπο, είναι το μεγαλύτερο passe partout της ντουλάπας σου και δεν μπορείς να το εγκαταλείψεις την άνοιξη, αφού ειδικά η συγκεκριμένη εποχή προσφέρεται για denim looks.

Μέσα στα διάφορα jeans που βλέπουμε κατά καιρούς να πρωταγωνιστούν στα trends, φέτος με την επιστροφή του Y2K style ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, ένα από τα πιο άνετα fits που έχουμε βάλει κατά καιρούς: το baggy denim.

Η ΒάΣσω Λασκαράκη συνδύασε το τζιν παντελόνι της με το πιο chic combo.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια γυναίκα με το δικό της ξεχωριστό στυλ, με χιλιάδες γυναίκες να ακολουθούν το Instagram profile της και να παίρνουν έμπνευση από τα looks της. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι το απόλυτο icon του casual chic, επιλέγοντας κλασικά κομμάτια σε άνετες φόρμες και basic παλέτα, τα οποία δημιουργούν εύκολα και πετυχημένα combos.

Αυτή την φορά, επέλεξε να βάλει το νούμερο ένα trend στα τζιν παντελόνια της άνοιξης, το baggy denim. Ένα άνετο, δηλαδή, φαρδύ παντελόνι, που εφαρμόζει μόνο στην μέση και επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Η Βάσω επέλεξε την κλασική μπλε απόχρωση, την οποία ανέδειξε ιδανικά με ένα λευκό t-shirt, ένα αοσρτί σακάκι, λευκή ζώνη με χρυσό monogram και ασπρόμαυρα sneakers. Τα διακριτικά της χρυσά αξεσουάρ έδωσαν ένα touch of glam.

Το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό για τις ημέρες που έρχονται, αφού είναι το απόλυτο match για τις ενδιάμεσες θερμοκρασίες. Comfy και stylish θα απογειώσει το ανοιξιάτικο στυλ σου. Φόρεσε και ένα jockey σε σκούρο μπλε ή μαύρο χρώμα, παραμένοντας στις basic αποχρώσεις.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης