Ψάχνεις για ένα combo που να μυρίζει άνοιξη; Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο stylish απάντηση

Ναταλία Κατσακιώρη
Ψάχνεις για ένα combo που να μυρίζει άνοιξη; Η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο stylish απάντηση

Το πιο αέρινο σύνολο με την απόλυτη floral skirt της φετινής άνοιξης.

Η άνοιξη έχει μπει πλέον με τα καλά και εμείς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το Πάσχα. Με τον καιρό επιτέλους σύμμαχο μας και τις θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες να δείχνουν πως όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλουμε, το sping mood είναι στα ύψη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα ρούχα μας, αφού όλες μας θέλουμε να φορέσουμε ότι πιο ανοιξιάτικο και λουλουδάτο ενόψει και των αργιών, που έρχονται.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει εξελιχθεί στο πιο αγαπημένο μας style icon. Πάντα ενημερωμένη, θηλυκή και χαριτωμένη, επιλέγει πάντα τα κομμάτια που ταιριάζουν ιδανικά στο σώμα της και αναδεικνύουν την σιλουέτα της, φροντίζοντας να τονίζει όλα τα δυνατά της σημεία, όπως τα καλλίγραμμα πόδια της, τα αισθησιακό ντεκολτέ της και την στενή της μέση.

Η Κατερίνα δεν διστάζει να κάνει τολμηρούς συνδυασμούς, βάζοντας χρώμα και bold γραμμές στα σύνολα της, με τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα παπούτσια να πρωταγωνιστούν κάθε φορά. Λίγο πριν κλείσει και ο Απρίλιος, μας έδωσε έμπνευση για το πιο αέρινο σύνολο της εβδομάδας, συνδυάζοντας τα πιο κλασικά κομμάτια, που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου.

Το outfit της Κατερίνας Καινούργιου θα αναδείξει την feminine πλευρά σου.

Θα με έχεις ακούσει (ή μάλλον διαβάσει) να σου λέω συνέχεια για τα fashion staples, τα κλασικά εκείνα κομμάτια που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στην διάθεση της προκειμένου να την διευκολύνουν στο καθημερινό styling. Ναι, μπορεί να βαρέθηκες να το ακούς, αλλά ένα απαραίτητο κομμάτι, όσο και αν αγαπάμε τα δυνατά trends της κάθε σεζόν. Απόδειξη; Το τελευταίο outfit της Κατερίνας, το οποίο συνδυάζει μοναδικά τέσσερα staples της ντουλάπας μας.

Η Κατερίνα επέλεξε, λοιπόν, μία midi floral φούστα στις αποχρώσεις του κόκκινου, ροζ και πράσινου, με μαύρο πόντο. Η συγκεκριμένη φούστα είναι tiered, ένα σχέδιο που είδαμε και πέρυσι. Από πάνω αξιοποίησε το κλασικό λευκό πουκάμισο, δένοντας το θηλυκά με έναν κόσμο κάτω από το στήθος. Το look ολοκλήρωσε το denim πουκάμισο της, που πλαισίωσε ιδανικά το όλο outfit.

Οι μαύρε ςδετές εσπαντρίγιες, η μαύρη ζώνη και οι μεγάλοι κρίκοι, ήταν το accessorizing που χρειαζόταν ένα τέτοιο σύνολο, ώστε να του δώσει extra πόντους στυλ, χωρίς να χαλάσει τον δροσερό και αέρινο χαρακτήρα του.