Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε το τζιν που θα είναι η μεγαλύτερη τάση τους επόμενους μήνες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε το τζιν που θα είναι η μεγαλύτερη τάση τους επόμενους μήνες

Το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι αλλάζει και πάλι μορφή και γίνεται πιο άνετο από ποτέ.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις γυναίκες που είδαμε να εξελίσσει το στυλ της με την πάροδο του χρόνου, σχεδόν μαζί μας, ενώ κάναμε παρέα, αφού η ίδια συνήθως συμμετείχε σε μία καθημερινή εκπομπή. Από τα λίγο πιο έντονα busy σύνολα, η Μαρία βρήκε τον stylish χαρακτήρα που της ταιριάζει, κάνοντας πλέον πολύ κομψές εμφανίσεις.

Φέτος, την βλέπουμε στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου τα Σαββατοκύριακα μέσα από την συχνότητα του Mega, αν και η ίδια διαθέτει επίσης έναν από τους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς στο Instagram, με χιλιάδες ακολούθους. Αυτό βασίζεται ως ένα βαθμό και στα look of the day, που φροντίζει να ανεβάζει τακτικά.

Η Μαρία είναι λάτρης του casual chic style, με απλές, καθαρές, minimal γραμμές. Επενδύει κυρίως σε fashion staples, τα οποία συνδυάζει με κάποιο πιο ξεχωριστά, statement κομμάτια, πάντα όμως κοντά στην αισθητική της. Τα neutral χρώματα είναι η αδυναμία της, ενώ ακόμη και τις φορές που βάζει πιο bold αποχρώσεις στα σύνολα της, παραμένει εξαιρετικά chic.

Το denim παντελόνι της Μαρίας Ηλιάκη είναι η πιο hot τάση της άνοιξης.

Τα τζιν παντελόνια είναι η αδυναμία της, όπως για τις περισσότερες από εμάς. Έτσι, στο τελευταίο της outfit φρόντισε να φορέσει το πιο fashion forward fit της σεζόν που δεν είναι άλλο από το baggy τζιν παντελόνι. Η Μαρία επέλεξε μάλιστα, ένα baggy denim σε κλασικό μπλε χρώμα, με regular μέση και ιδιαίτερες τσέπες. Τα μεγάλα γαζιά το κάνουν ακόμη πιο statement και του δίνουν ένα 00s χαρακτήρα.

Φυσικά, το υπόλοιπο styling ήταν πολύ πιο απλό, προκειμένου να κατεβάσει τους τόνους και να πλαισιώσει ένα τέτοιο παντελόνι με minimal items. Η Μαρία φόρεσε ένα cropped λευκό πουκάμισο και ένα basic blazer, στο χρώμα της καραμέλας, με glossy satin like ύφασμα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες στις μανσέτες.

https://www.instagram.com/p/CcLO9WPNO5R

Αυτό που έδωσε το πιο elevated twist στο συγκεκριμένο outfit ήταν τα mules σε snake skin, με χαμηλό τακούνι και άνετη μεγάλη φάσα. Έχε στο νου σου ότι τα mules κάνουν τέλειο matching με ένα baggy παντελόνι.

Αν είσαι σε shopping mood, μην παραλείψεις να βάλεις στην συλλογή σου ένα baggy τζιν παντελόνι, που θα εντάξεις τόσο στα πρωινά σου σύνολα, όσο και στις βραδινές σου εμφανίσεις.