Τα 10 καλύτερα tops που θα φορέσουμε την φετινή άνοιξη με τα παντελόνια μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 10 καλύτερα tops που θα φορέσουμε την φετινή άνοιξη με τα παντελόνια μας
VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Όλες οι κορυφαίες τάσεις στα tops είναι εδώ σε ένα ενημερωμένο styling guide.

Τα tops μπορούμε να πούμε πως είναι ένα παραμελημένο κομμάτι από τις fashion editors(βάζω και τον εαυτό μου σε αυτό). Συνήθως ασχολούμαστε με τις τάσεις στα παντελόνια, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα πανωφόρια, ξεχνώντας ένα πολύ βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, τα tops. Στεκόμαστε που και που σε κάποια extravagant items που σκάνε σαν πυροτέχνημα και στα αξεπέραστα κλασικά κομμάτια, όπως τα tank tops, το λευκό πουκάμισο και το αγαπημένο μας πλεκτό πουλόβερ.

Τα tops να πούμε πως είναι στην πραγματικότητα ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του styling. Και αυτό γιατί οποιοδήποτε παντελόνι και αν φορέσουμε, αν το φρεσκάρουμε με ένα νέο top, τότε η όψη του αλλάζει εντελώς, και μπορεί να μεταμορφωθεί και ο ίδιος ο χαρακτήρας του. Επίσης, τα tops είναι και ο πυρήνας του layering, ας μην το ξεχνάμε.

Τις τελευταίες σεζόν, φαίνεται πως η μόδα έχει δώσει στα tops την θέση που τους αξίζει και έχει ανανεώσει κατά πολύ τις τάσεις, κάνοντας τες άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές. Σε γενικές γραμμές αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι το σλόγκαν είναι «show some skin», με τα κάθε είδους μπλουζάκια να γίνονται πιο εφαρμοστά και πιο κοντά, ενώ οι διαφάνειες και τα cut outs πρωταγωνιστούν.

Συγκεντρώσαμε τα 10 tops που θα φορέσουμε με τα παντελόνια της σεζόν:

1. Λευκό tank top: Το είδαμε σε όλα τα catwalks και είναι η νούμερο ένα τάση. Ότι πιο εύκολο μπορείς να βρεις στα trends της σεζόν. Δώσε του έναν ξεχωριστό χαρακτήρα με το accessorizing που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.

2. Bra tops: Τα βλέπουμε ήδη από πέρυσι στο street style. Εάν θεωρείς ότι παραείναι γυμνό για σένα, φόρεσε το με ένα blazer ή ένα oversized πουκάμισο.

3. Corset: Ιδανικό για τα low rise baggy παντελόνια της σεζόν, αλλά όχι απαραίτητα μόνο για αυτά. Για ένα πιο ρομαντικό look επέλεξε ένα flared παντελόνι σε ελαφρύ ύφασμα.

10-best-tops-2.jpg

4. Γιλέκο: Μετά τα 3 pieces sets, που είδαμε πέρυσι, φέτος το γιλέκο θα πάρει όλα τα φώτα πάνω του και θα το δεις να φοριέται μόνο του ως top. Χωρίς κάτι άλλο από μέσα, θα απογειώσει το sexiness.

5. Κοντό πλεκτό cardigan: Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει αποκτήσει την έννοια του κλασικού, ενώ έχει παράλληλα μεταμορφωθεί σε seasonless item. Χρώματα, πλέξεις και σχέδια είναι καλοδεχούμενα.

10-best-tops-3.jpg

6. Secong skin printed top: Αν λατρεύεις την επάνοδο του Y2K style, αυτό είναι το μπλουζάκι για σένα. Διάλεξε ένα top με ψυχεδελικά μοτίβα ή με μικρό ζιβάγκο και φόρεσε το με wide lef pants.

7. Corset: Η απόλυτη τάση του περσινού καλοκαιριού επανέρχεται με τις πρώτες ζέστες. Ένα top που έχει μία retro νότα μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με τα λινά, ανάλαφρα παντελόνια μας.

8. Off Shoulders: Από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο έγινε ένα versatile item. Αυτήν την άνοιξη τα off shoulder tops γίνονται πιο εφαρμοστά και κοντά, μπαίνοντας στην λογική του 90s return.

10-best-tops.jpg

9. Κοντομάνικο πουκάμισο: Είναι ένα κομμάτι που δεν αγαπούν πολύ οι γυναίκες, αφού βγάζει έναν παλιό ανδρικό χαρακτήρα. Αν επενδύσεις, όμως, σε ένα safari style κοντομάνικο πουκάμισο, με τσέπες και neutral απόχρωση, θα το εκτιμήσεις πιο πολύ από όσο περίμενες.

10. Halter neck: Από τα πιο θηλυκά σχέδια, είναι ένα κόψιμο που επανέρχεται φέτος. Οι ώμοι είναι ένα ωραίο σημείο για όλες τις γυναίκες, που αποπνέει δύναμη και sexiness. Τα halters μπορούν να φορεθούν ιδανικά και βράδυ.

10-best-tops-4.jpg