Η Μαρία Ολυμπία με animal printed φόρεμα ήταν η επιτομή του sexy -chic style

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ολυμπία με animal printed φόρεμα ήταν η επιτομή του sexy -chic style

Η νέα της εμφάνιση είναι η απόλυτη πρόταση για το πώς να βάλεις το animal print το καλοκαίρι.

Κεφάλαιο animal print. Ή για πολλές από εσάς leopard. Όπως και αν το πεις θα συμφωνήσεις ότι είναι ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα prints. Και αυτό, γιατί ενώ ξεκίνησε ως ένα σπάνιο και απόλυτα elegant στοιχείο της αριστοκρατίας, αφού ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε σπάνια δέρματα ζώων, κατέληξε κάπως να ταυτιστεί με second class στοιχεία και περιστάσεις (!).

Στην ουσία του είναι ότι πιο chic μπορείς να βάλεις σε ένα look, με το sexiness και την θηλυκότητα να ξεχωρίζει με μία τέτοια επιλογή. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να δώσεις βάση στο ίδιο το print, δηλαδή τις αποχρώσεις του, το μέγεθος του leopard και φυσικά το fit αλλά και την ποιότητα του υφάσματος του, αφού το texture είναι αυτό που καθορίζει στην ουσία και το κατά πόσο θα φαίνεται chic το animal print πάνω σου. Απόφυγε οτιδήποτε shinny και συνθετικό ή ελαστικό και πόνταρε σε σταθερά υφάσματα.

Τα κλασικά animal prints, αλλά και τα πιο ενημερωμένα zebra prints, είναι στην ουσία seasonless κομμάτια που φοριούνται χειμώνα και καλοκαίρι, ωστόσο οι περισσότερες έχουμε ταυτίσει το συγκεκριμένο μοτίβο περισσότερο με τους χειμερινούς μήνες. Εμείς βρήκαμε και σου δείχνουμε το απόλυτο inspo, για να το φορέσεις και το καλοκαίρι που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/CdS4Ggis3uS

Η Μαρία Ολυμπία με midi animal print φόρεμα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ σε πρόσφατη εμφάνιση της σε φιλανθρωπική βραδιά στο Λονδίνο φόρεσε το leopard φόρεμα της με το πιο έξυπνο twist, που το έφερε στην νέα σεζόν. Η ίδια επέλεξε ένα υπέροχο κομμάτι από την νέα συλλογή του Yves Saint Laurent σε animal print μοτίβο και κλασικές αποχρώσεις. Midi, σε εφαρμοστή γραμμή το συγκεκριμένο item κατέληγε σε ένα τύπου corset μπούστο πάνω στο ίδιο το φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/CdN6__yPLew

Εκτός, όμως, από το ίδιο το μοναδικό σχέδιο του Anthony Vaccarello η Ολυμπία έκανε το πιο σωστό styling για να δώσει ένα summer twist στην εικόνα της. Συνδύασε το φόρεμα της με ένα ζευγάρι stilettos πέδιλα από την Aquazzura. Πιο συγκεκριμένα τα embellished sandals του label στο bold πορτοκαλί Tequila χρώμα, ήταν ιδανικά για το leopard φόρεμα της και έκαναν το όλο σύνολο πιο girly, ανάλαφρο και καλοκαιρινό.

Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να φρεσκάρεις τα animal printed κομμάτια της ντουλάπας σου, συνδύασε τα με ένα χρώμα που να δημιουργεί το απαραίτητο flash, όπως το neon κίτρινο, το πορτοκαλί και το λαμπερό πράσινο.