Η Bella Hadid έκανε το πιο ενημερωμένο casual layering της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Bella Hadid έκανε το πιο ενημερωμένο casual layering της άνοιξης

Το καθημερινό casual style μπορεί να γίνει ενδιαφέρον με τις σωστές κινήσεις.

Το ζήτημα του καιρού σε αυτή την φάση της σεζόν είναι ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες του καθημερινού styling. Και δεν μιλάω για το outfit που θα επιλέξεις, φυσικά, για εκείνη την μία φορά που θα δημιουργήσεις ένα φανταστικό night out outfit για την έξοδο σου στην πόλη, αλλά για το καθημερινό μας ντύσιμο. Ναι, αυτό το outfit που ψάχνεις το πρωί και που θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες σας όλη την υπόλοιπη μέρα, είτε τελικά έχει ζέστη, είτε κρύο.

Το layering είναι μία βασική έννοια, στην οποία ορκίζονται όλες οι fashion lovers. Και αν ακόμη δεν το έχεις βάλει στο λεξιλόγιο σου, τότε δώσε βάση στην επόμενη εμφάνιση της Bella Hadid, της layering queen (κατά γενική ομολογία), και θα πάρεις όλες τις σωστές πληροφορίες για το πώς θα δημιουργήσεις το πιο εύκολο, βολικό και stylish outfit της εβδομάδας. Μίας εβδομάδας που το κρύο και η ζέστη εναλλάσσονται για ακόμη μία φορά.

Y2K casual έμπνευση από την Bella Hadid.

Η Bella Hadid έκανε, λοιπόν, κράτησε ως βάση το baggy jeans της αλλά και το λευκό της tank top, τον τέλειο δηλαδή καμβά που πάνω του μπορείς να παίξεις με όλα τα χρώματα και τα διαφορετικά items της ντουλάπας σου. Από πάνω φόρεσε έξυπνα το φούξια της πουκάμισο ανοιχτό και το συνδύασε με ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι και μαύρα loafers. Η μαύρη shoulder bag απλώς ολοκλήρωσε το look, ενώ η καφέ ζώνη της έδωσε έναν πιο bohemian τόνο στο outfit.

https://www.instagram.com/p/Cdlhu-xOvEL

Ενώ, λοιπόν, έχει προτιμήσει ένα κατά βάση απλό και «βαρετό» θα μπορούσε να πει κανείς σύνολο, χρησιμοποιώντας έξυπνα ένα κομμάτι στο πιο hot χρώμα της σεζόν, το hot pink, το ανανέωσε και του έδωσε ένα bold στοιχείο που τραβάει το μάτι. Γενικά το trick του να χρησιμοποιείς ένα πουκάμισο αντί για cardigan είναι μία λύση που πρέπει να υιοθετήσεις.

Άνετο και απόλυτα πρακτικό το street look της Bella Hadid αποτελεί για ακόμη μια φορά το απόλυτο inspo των ημερών, μένοντας πιστό στο Y2K style που τόσο αγαπά το super model.