Vivid orange: Η Τόνια Σωτηροπούλου τράβηξε τα φλας στις Κάννες με εντυπωσιακό φόρεμα MI-RŌ

Ναταλία Κατσακιώρη
Vivid orange: Η Τόνια Σωτηροπούλου τράβηξε τα φλας στις Κάννες με εντυπωσιακό φόρεμα MI-RŌ

Μία εμφάνιση με ελληνική υπογραφή σε old Hollywood glam ύφος.

Αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη όπως πολύ καλά ξέρεις το Φεστιβάλ των Καννών. Και πολλές είναι και οι Ελληνίδες celebrities που επισκέφθηκαν την γαλλική ριβιέρα για να απολαύσουν τις νέες ταινίες, αλλά και τον κοσμοπολίτικο αέρα των Καννών.

Ανάμεσα τους και η international Τόνια Σωτηροπούλου, που μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια βρέθηκε στις Κάννες και έκανε μοναδικές εμφανίσεις, όπως πάντα. Η Τόνια είναι μία γυναίκα που αγαπά την μόδα και το στυλ και κάνει πάντα την σωστή επιλογή, στην σωστή περίσταση. Επίσης, η ίδια αγαπά τους Έλληνες σχεδιαστές και φροντίζει να φοράει δικές τους δημιουργίες, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ταξίδι της στο εξωτερικό. Έτσι και αυτή την φορά την είδαμε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα από το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο, των MI-RŌ.

Πιο συγκεκριμένα η Τόνια φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, ένα χρώμα star της σεζόν, αν και παρέμενε outsider για πολλά χρόνια. To σχέδιο του παραπέμπει σε ένα αρχαιοελληνικό στυλ, με έναν ώμο στο πάνω μέρος και το ένα μεγάλο sexy σκίσιμο μπροστά. Η ίδια η γραμμή του συγκεκριμένου φορέματος είναι εφαρμοστή, με μικρές διακριτικές πιέτες σε κάποια σημεία, που του δίνουν μία ανάγλυφη όψη.

Η Τόνια το συνδύασε με μία λεπτή χρυσή ζώνη και ένα ζευγάρι strappy σανδάλια στο πιο εντυπωσιακό πράσινο χρώμα που έχεις δει. Η shinny, glossy υφή τους έδωσε ένα ακόμη touch of glam στην όλη εμφάνιση. Κάποιο άλλο αξεσουάρ δεν προστέθηκε στο όλο look, αφού το color blocking ήταν ήδη έντονο και κάποιο κόσμημα θα μπέρδευε την εικόνα.

Αν μέσα στο επόμενο διάστημα έχεις κάποια ειδική περίσταση που απαιτεί από σένα ένα εντυπωσιακό outfit, τότε επένδυσε σε ένα αντίστοιχο φόρεμα με bold απόχρωση, έχοντας το inspo της Τόνιας ως οδηγό. Πρόσεξε την γραμμή, το fitting αλλά και τις υπερβολές, αφού από μόνο του ένα κομμάτι μπορεί να σου δώσει το look που ψάχνεις, όπως πολύ καλά είδες.