Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για βουτιές και σου προτείνει τα πιο hot ολόσωμα μαγιό

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται για βουτιές και σου προτείνει τα πιο hot ολόσωμα μαγιό

Ναι τα ολόσωμα είναι τάση και η Κατερίνα φόρεσε την πιο stylish εκδοχή τους.

Μία εβδομάδα πριν την αργία του Αγίου Πνεύματος και όλο και κάτι θα κάνουμε το τριήμερο. Αν δεν έχεις κλείσει να φύγεις για να βρεθείς σε κάποιο από τα ωραία μας νησιά, τότε σίγουρα θα κάνεις μία επίσκεψη στην πιο κοντινή παραλία, όπου και αν αυτή βρίσκεται. Και εδώ είναι πάλι που μπαίνει το ζήτημα του μαγιό. Και όχι οποιουδήποτε μαγιό, αλλά του σωστού μαγιό, αυτού που θα αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία και θα κρύβει τις ατέλειες.

Γιατί, ναι φυσικά και πρέπει να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε το σώμα μας, αλλά η αισθητική είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλες και το να βρεις ένα μαγιό που κολακεύει τη σιλουέτα σου και αναδεικνύει όλα τα δυνατά σου σημεία, είναι ό, τι πιο body positive μπορείς να κάνεις.

Φέτος, θα σου προτείνω να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μαγιό, αν και είμαι σίγουρη πως ήδη θα έχεις αποκτήσει τουλάχιστον ένα. Το πιο βολικό και άνετο swimwear με διαφορά, όσο και αν αγαπάμε και τα μικροσκοπικά bikinis. Τις τελευταίες σεζόν τα ολόσωμα μαγιό φαίνεται να παίρνουν την πρωτοκαθεδρία, έχοντας κυκλοφορήσει στα πιο απίθανα σχέδια και χρώματα. Η Κατερίνα Καινούργιου σου προτείνει δύο υπέροχες επιλογές.

Φέτος ποντάρουμε στα ολόσωμα.

Η Κατερίνα έχει ένα από τα πιο ενημερωμένα Instagram accounts, αυτό είναι γνωστό. Δεν θα μπορούσε άρα να μην μας πάρει μαζί της και στις πρώτες της βουτιές, όπου επέλεξε να φορέσει, τι άλλο; Δύο super stylish και sexy ολόσωμα μαγιό. Το πρώτο είναι ένα λευκό ολόσωμο με μικρά cut outs κάτω από το στήθος αλλά και τη μέση, με κορδόνια που περνάνε και δένουν στο λαιμό, δημιουργώντας σούρες και drape.

https://www.instagram.com/p/Cea2E2nIi6n

Η δεύτερη επιλογή της παντρεύει το κίτρινο χρώμα με δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί σε ένα μαγιό που δίνει την αίσθηση ενός minimal patchwork. Το συγκεκριμένο μάλιστα fit συνδυάζει, επίσης, και δύο από τις πιο αγαπημένες τάσεις της σεζόν, τα one shoulder και τα cut outs, αφού αφήνει ακάλυπτη τη μέση της από την μία πλευρά.

Αν θες, λοιπόν, να εντυπωσιάσεις το τριήμερο, τότε ακολούθησε το inspo της Κατερίνας και επένδυσε σε ένα elevated ολόσωμο για το καλοκαίρι, που τώρα ξεκινάει.

https://www.instagram.com/p/CeY5GSCI9zs