Η Hailey Bieber αποδεικνύει ότι το Barbie style είναι η πιο hot τάση και στην πραγματική ζωή

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Hailey Bieber αποδεικνύει ότι το Barbie style είναι η πιο hot τάση και στην πραγματική ζωή

Ένα φρέσκο look από την Hailey κατευθείαν από την πασαρέλα.

Μπορεί οι πρώτες εικόνες από την ταινία της Barbie με τους Margot Robbie και Ryan Gosling να μας έχει μεταφέρει σε ένα νοσταλγικό παιδικό mood, ωστόσο το Barbie style μπήκε και πάλι στις τάσεις της σεζόν, ήδη , από τα πρώτα Fall/Winter catwalks για το 2022/2023. Τα ρούχα έχουν ούτως ή άλλως την τάση να μικραίνουν τώρα τελευταία και με αυτό εννοώ το micro mini trend, που είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Mini φούστες, κοντά πουκάμισα και μπλουζάκια, φορέματα με λεπτές τιράντες και 70s printed ελαστικά shorts είναι μόνο μερικά από τα ρούχα της ντουλάπας της Barbie, που δανειστήκαμε φέτος και επρόκειτο να χρησιμοποιήσουμε και τον χειμώνα που έρχεται. Δες τα Barbie shoes, τα χοντρά εκείνα, platformed mules που έχουν ήδη κατακλύσει το Instagram feed μας.

Η Hailey Bieber δεν θα μπορούσε να μην δοκιμάσει το συγκεκριμένο trend, βάζοντας μάλιστα ένα look απευθείας από την πασαρέλα.

Living Barbie!

Τα corsets είναι ένα από τα στοιχεία σήμα κατατεθέν για τον οίκο Versace και έτσι η creative director του, Donatella Versace, επέλεξε φέτος να τα αναδείξει ως το κυρίαρχο στοιχείο της νέας Fall 2022 συλλογής του κορυφαίου ιταλικού οίκου. Έτσι, είδαμε mini θηλυκά φορέματα και tops με sexy κορσέδες, που αναδεικνύουν το μπούστο ή ντύνουν ακόμη και σύνολα με vinyl παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/CfZvRJMPXG4

Πιο συγκεκριμένα η Hailey φόρεσε το Look 12 του Fall 2022 show του οίκου Versace, ένα mini corset φόρεμα, με wavy τελείωμα στο μπούστο και λεπτές τιράντες στολισμένες με το logo της Medusa, με χρυσές και ασημί λεπτομέρειες. Σε τι χρώμα; Μα φυσικά στο πιο bold, girly και δυνατό Barbie ροζ που έχεις δει τελευταία, αφού το Barbiecore είναι η νέα μεγάλη τάση.

Το διάσημο μοντέλο το συνδύασε με glam κολιέ από Tiffany & Co. σε άψογο layering, ένα ζευγάρι λευκά χοντρόσολα μποτάκια από το brand, Naked Wolfe, με retro vibe και το κατακόκκινο μανικιούρ της. «Having a little extra fun today,» σχολίασε στη σχετική λεζάντα κάτω από την ανάρτηση της. Τα Barbie girls πάντα περνάνε καλά!